Stort accessory-univers åbner i Illum

Til oktober åbner Illum dørene for et eksklusivt accessory-univers, som byder på talrige internationale high end designerbrands

Fra tasker og punge til handsker og solbriller: Vi ved alle, at lækre accessories kan skabe et look og pifte ethvert outfit op. Fra slutningen af oktober kan du få stillet din accessory-shoppelyst i et nyt, spektakulært accessory-univers, der breder sig over hele 850 kvadratmeter - knap halvdelen af stueetagen i Illum.

Her kan du boltre dig i over 50 forskellige luksusbrands, og med både handsker, tasker, punge, solbriller og tørklæder på hylderne, burde der være noget for enhver smag.

Det nye accessory-univers er en del af den gennemgribende renovering, som Illum det sidste halve år har gennemgået for at blive meget skønnere. Accessory-universet åbner ultimo oktober, og du kan være med til at fejre det nye shoppingmekka både fredag den 31. oktober, lørdag den 1. november og søndag den 2. november, hvor Illum byder på masser af spændende events.

På Costume glæder vi os til at shoppe accessory-amok I Illum til slutningen af oktober. Hvis du lige som os næsten ikke kan vente, så sørg for at følge med på Illum.dk, hvor det løbende afsløres hvilke spændende brands, du kan shoppe i det nye accessory-univers til efteråret.