© Nike

Supermodel Iza Goulart: “Sneakers er mine høje hæle”

Vi har mødt supermodel og Nike-ambassadør Iza Goulart, som afslører sin kilde til et positivt kropssyn – og sine absolutte yndlingssneakers

Løberen Joan Benoit Samuelson markerede en revolution i sportsverdenen, da hun i 1984 vandt den første kvindemaraton.

Hun bliver nu fejret med Nike Beautiful X Powerful Collection, der hylder den evolution, som startede med Samuelson.

I front for Nikes nye kollektion står Iza Goulart, der blandt andet er kendt for sit arbejde som Victoria’s Secret-model.

Vi har taget en snak med Iza Goulart om sport, sneakers og vigtigheden af et positivt kropssyn.

HVAD BETYDER STYRKE FOR DIG?

“Styrke er, når min motivation, dedikation og mit fokus mødes og arbejder sammen, uanset målet.”

SOM AMBASSADØR FOR NIKE BLIVER DU EN FREMTRÆNDENDE ROLLE MODEL. HVORDAN FØLES DET AT HAVE EN SÅ STOR INDFLYDELSE PÅ PIGER VERDEN OVER?

“Jeg har været en stor fan af Nike siden jeg var lille, så at være del af denne kollektion, hvor Nike hylder atleten og hendes historie, er fantastisk. Jeg ser mig selv som en atlet, så at kunne repræsentere dette skifte, og hvordan sport og kvinder bliver opfattet i dag, er fantastisk.

HAR DU EN FAVORITSNEAKER?

“Jeg klæder mig efter mig humør, men Air Max har bestemt været min go-to. Når jeg ikke har hæle på i forbindelse med mit arbejde, har jeg altid Nike på. Når kvinder har hæle på, får det dem til at føle sig smukke og stærke. Sneakers gør det samme for mig.”

TROR DU, SNEAKERS BLIVER VED MED AT VÆRE POPULÆRE?

“I min garderobe, absolut. Sneakers er mine høje hæle.”

HVORDAN TRÆNER DU?

“Jeg dyrker pilates, kickboksning, løber og træner meget med min egen kropsvægt. Jeg fortæller hele tiden mine trænere, at de skal træne mig så hårdt, at jeg kan blive en professionel inden for den pågældende sportsgren.”

HVAD VIL DET SIGE AT HAVE ET POSITIVT KROPSSYN?

“At have et positivt kropssyn betyder at føle sig tilpas i sin egen krop. At være tilfreds med den, du er. Mit trick til at have det sådan er at finde tid til at være aktiv.”