ny modetendens med beige bukser på model romee strijd
© Instagram

Supermodellernes nye yndlingsbukser koster 529 kroner

Emily Ratajkowski og Bella Hadid er blandt de modeller, som er hoppet med på den nye bølge af bukser, der vækker minder om drengene fra din folkeskole

De seneste år har moden været præget af flere tendenser fra de tidlige 00’ere, og det ser ud til at fortsætte lidt endnu. Således er et nyt par bukser, som også er tydeligt inspireret af 00'erne, vundet frem, og selvom mærket bag er forholdsvist nyt, har de allerede fået en række prominente fans, heriblandt modellerne Bella Hadid, Emily Ratajkowski og Romee Strijd.

Psst ... Her er 10 perfekte denimjakker

Bukserne kommer fra det australske mærke I.am.gia, og her er tale om en beige cargo-model med elastik forneden, samt én særlig detalje, du formentligt ikke har set siden folkeskolen. Den brede sølvkæde, der hænger i buksens bæltestrop, og som til forveksling ligner den nøglekæde, som drenge bar i 00'ernes folkeskoletid, da skatermoden var på sit højeste.

Ved gensyn ser bukserne og kæde også langt mere stilfuld ud end forventet, især når de matches med elegante hæle, som set nedenfor på Emily Ratajkowski.

Så er spørgsmålet bare, om du er klar til cargo-bukser og nøglekædens genkomst, fordi I.am.gia sender også til Danmark. Find hjemmesiden her.