Supertalentet Cecilie Bahnsen slår Saks Potts og Muf10

Stort tillykke til vinderen af Dansk Design Talent, Cecilie Bahnsen! Se vinderkollektionen i en modeserie med Reem fra X Factor her

© Dansk Design Talent / Cecilie Bahnsen med sin muse, Reem fra X Factor
1 / 7

Vinderen er fundet

Danmarks største designkonkurrence, Dansk Design Talent – Magasin Prisen, kulminerede med et gallashow i går aftes, hvor fire danske designtalenter dystede om 500.000 kroner og et show under den københavnske modeuge i februar.

Konkurrencen går kort sagt ud på, at de dystende designere skal skabe en minikollektion til hver deres musikalske muse. Dette år måtte Saks Potts, Muf10 og Ellen Pedersen se sig slået af Cecilie Bahnsen, der havde kreeret en serie drømmende og feminine design i sort og hvid til Reem fra X Factor.

Oplært af Christian Dior

Cecilie Bahnsen blev i 2007 uddannet ved Danmarks designskole, hvorefter hun læste en master i Woman’s Wear Design ved Royal College of Art i London. Hun har både arbejdet for John Galliano, Christian Dior, Erdem og Det Kongelige Teater i København.

Hendes design er inspireret af traditionelle teknikker som kviltning, patchwork og broderi, som hun bruger på nye og innovative måder for at skabe et mere moderne look.

Cecilie Bahnsens forkærlighed for traditionelle teknikker skinner tydeligt igennem i vinderkollektionen, som du kan se herunder fremvist af sangerinden Reem.

2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7