T-shirt mod homofobi: Love is not a crime

Won Hundred, Scoop Models og Amnesty International er igen gået sammen om en velgørende T-shirt

© Won Hundred
1 / 2

Det kan stadig være farligt at leve som LGBTI-person i flere dele af verden. I otte lande risikerer man dødsstraf for at have sex med en person af samme køn, mens 63 øvrige lande straffer homoseksualitet med alt fra bøder til fængselsdomme.

For andet år i træk er Won Hundred, Scoop Models og Amnesty International gået sammen om at lancere en T-shirt, hvor al overskud går til Amnestys arbejde for at styrke LGBTI-personers rettigheder.

Budskabet er det samme: Kærlighed er ikke en forbrydelse.

“Vi har valgt at fortsætte succesen med sloganet Love Is Not a Crime, da vi kun ønsker at udbrede netop det budskab. Men i år har vi også valgt at fokus skal være på de 63 lande, der straffer LGBTI-personer. Derfor har vi valgt at liste dem alle på ryggen,” udtaler Won Hundreds Creative Director, Nikolaj Nielsen.

© Won Hundred
2 / 2

Sidste år blev den velgørende T-shirt udsolgt overalt, og det gode budskab blev flittigt delt på de sociale medier. I år står modellen Vincent Beier i front for kampagnen, da han er den perfekte ambassadør for de tre parters mission:

“Vi kæmper en hård kamp for diversitet, som altid skinner igennem i de personligheder, vi repræsenterer. Vincents person taler altid for det flydende køn. Den æstetik vil vi gerne understrege i årets kampagne,” forklarer Sune Palner, Creative Director hos Scoop Models.

T-shirten står til 250 kroner og forhandles på Wonhundred.com.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev