Tag med Costume, og shop Rützous nye kollektion med 20 procent rabat.

Tag med til shoppeaften hos Rützou

Kom til shoppeevent med din veninde, og spar 20 procent på alt det, du ikke har lyst til at undvære til efteråret fra Rützou

Ny sæson, ny garderobe. Ikke altid den naturlov man kunne ønske, det var. Men det er så her, vi kommer dig til undsætning. Costume har i samarbejde med det danske mærke Rützou arrangeret en shoppeaften med 20 procent rabat på alt det Rützou, du og din veninde putter i poserne. Kollektionen, du kan shoppe fra, er efterår/vinter 2011, og den er et cool miks af loose, no nonsense-items som kedeldragtkjoler, slå om-kjoler og oversize-blazer-cardigans, som er mere komplekse, end de ser ud med deres draperinger og asymmetriske skæringer og lukninger.
Kunne du godt bruge en second opinion om et outift, står Costumes moderedaktion, moderedaktør Maiken Winther og assisterende moderedaktør Anne Mønsted, dig bi med tips, tricks og deres uforbeholdne modemening, hvis du ønsker den. Aftenen er 1. september fra klokken 18 til klokken 20 - midt mellem fyraften og late dinner-date - og stedet er Rützous delikate flagshipstore i Store Regnegade i København.

Hvor: Rützou, Store Regnegade 3, København K.

Hvornår: 1. september fra klokken 18 til klokken 20.

Antal pladser: Du kan tilmelde dig selv og en veninde. Og du skal gøre det hurtigt, for der er ikke plads til flere end 80 gæster i alt.

Sådan tilmelder du dig: Du tilmelder dig og din veninde ved at maile jeres navne til costume@rutzou.com. Et autoreply takker for din tilmelding. Og er du for sent ude, fortæller et autoreply dig også det - at grænsen for gæster desværre er nået. Princippet er: Først til mølle.