The Local Firm designer sportstøj for Weekday.

The Local Firm designer for weekday

Den svenske highstreetkæde har taget endnu en cool gæstedesigner i brug

Stine Goya, Peter Jensen og Carin Wester har gjort det. Designet lækre kollektioner til budgetvenlige priser for svenske Weekday.

Nu er turen kommet til lige så svenske The Local Firm. Mærket, der har base i Stockholm, er kendt for deres evne til at blande det eksklusive med det innovative, og begge dele kommer til udtryk i den nye kollektion for Weekday - men til de lave priser, der kendetegner highstreetmærket.

Der er tale om en helt særlig sportskollektion, som er inspireret af det gamle Østtyskland før murens fald.

“Vores samarbejde med Weekday er en sportskollektion inspireret af 1980'ernes træningstøj, men også med reference til de olympiske hold fra den gamle østblok,” siger Richard Hutchinson fra The Local Firm.

The Local Firm bruger dermed de samme inspirationskilder, som kendetegner de øvrige kollektioner fra det svenske mærke, hvor kunst, arkitektur og design fra det gamle DDR og USSR ofte har spillet hovedrollen som inspirator.

Kollektionen er holdt i gråtoner og vil udover skarptskårne træningsoutfit også indeholde accessories som nylontasker, en kasket og en halskæde med en fløjte som vedhæng.

Du finder kollektionen i Weekday i København og Århus fra den 29. maj.