Tillykke med fødselsdagen Anna Wintour!

Fru Vogue fylder 65 år i dag, og du kan komme helt tæt på hende i denne video, hvor hun svarer på 73 spørgsmål om sig selv

Anna Wintour er kendt som modedronningen over dem alle, og i dag fylder hun 65 år. Hun er kendt for sin eminente stil og sin mystiske (og ret intimiderende) fremtræden. Når Anna Wintour ikke styrer slagets gang på Vogue, er hun at finde på første række til diverse modeshows, ofte gemt væk bag et par gigantiske solbriller og med armene over kors. Fru Wintour har ikke et ry som den varmeste og mest smilende fashionista i byen, og det er vidst ingen hemmelighed, hvem The Devil Wears Prada er inspireret af...

I virkeligheden lader det dog til, at isdronningen ikke er helt så kold, som man kunne tro - det er i hvert fald det indtryk vi får af Anna Wintour i denne video, hvor hun medvirker i Vogues videoserie 73 questions.

Det er lidt af et særsyn at opleve den ellers så private modedronning åbne op om sit privatliv. Den fem minutter lange video tager os med bag facaden på Vogue Magazine og viser en lunere og sjovere side af Anna Wintour, der blandt andet fortæller om sin yndlings mad, sine favorit blomster og hvilket modeord, der er forbudt at bruge (psst: 'personal journey' er yt). For at det ikke skulle være nok, så får vi i den lille video også lov til at hilse på supermodellen Karlie Kloss og modelegenden Oscar de la Renta.

I anledning af Anna Wintours 65-års fødselsdag synes vi, du skal bruge fem minutter af din dag på at se den søde lille video, hvor du kan høre modedronningen herself tale om alt fra Apple og avocadoer til selfies og sorte outfits. Og så åbner hun op om de mange rygter om sig selv... se med her: