© Dansk Magazine

Udendørs udstilling til dig, der elsker mode

I dag åbner en stor, gratis modeudstilling i hjertet af København i anledning af Dansk Magazines 15-års jubilæum

Dette efterår kan Dansk Magazine fejre 15-års jubilæum – og det skarpe hjørne går ikke ubemærket hen.

Med udgangspunkt i Dansk Magazines jubilæum og kæmpe arkiv af fotokunst produceret til og af magasinet gennem de forgangne 15 år, har Dansk fået mulighed for at udstille 45 værker på Højbro Plads i København. Her kan alle interesserede få et indblik i den spændende og store udvikling, som modefotografiet har gennemgået de seneste 15 år.

Jubilæet markeres desuden med et særligt jubilæumsnummer med intet mindre end 15 forsider, der udkom under Copenhagen Fashion Week i august.

15 år med Dansk

Dansk blev grundlagt af de to kreative kræfter Uffe Buchard og Kim Grenaa i 2002, og har igennem dets 15-årige levetid iværksat flere ikoniske tiltag for at samle og hylde den stærke danske modebranche.

I 2008 så Dansk Fashion Award dagens lys som den første store danske modepris. Prisen blev i 2011 erstattet af Dansk Design Talent – Magasin Prisen, som flyttede fokus fra de etablerede designere til Danmarks nye talenter. Derudover har Dansk Magazine været afsender på modeugeavisen Dansk Daily, der i dag går under The Daily.

Dansk Magazines udendørs modeudstilling åbner i dag på Højbro Plads i København.