Velgørenhed og design - ny T-shirt kollektion
© JKA

Unge KEA-studerende leverer stærkt budskab i T-shirt form

Gå efteråret i møde med en række unge ildsjæles cool kollektion, der kombinerer afslappet streetwear med stærke budskaber

Mode er meget mere end bare det seneste snit eller sæsonens farver. Mode har evnen til at levere budskaber i den gode sags tjeneste, og det er præcis, hvad samarbejdet mellem designeren Jun Kjøller Andersen, som designer under navnet JKA, og en gruppe E-design-studerende fra KEA har resulteret i.

Psst ... Her er Danmarks bedst klædte kvinder i 2017

De studerende fra KEA har i samarbejde med designer Jun Kjøller Andersen og Neutral certified responsibility skabt en kollektion bestående af tre forskellige T-shirts med ét stærkt budskab:

“Det er vigtigt for os at få sat fokus på, at vi skal hjælpe hinanden i fællesskab og huske på, at ungdommen er vores fremtid, hvilket også ligger til grundlag for, hvorfor vi har gjort projektet non-profit,” forklarer de studerende i en mail.

Samarbejdets T-shirts er lavet i bæredygtigt materiale sammensat af fairtade bomuld, og overskuddet fra salget vil gå ubeskåret til Ungdommens Røde Kors.

Tiltaget udsprang fra et skoleprojekt, hvor de seks studerende, Anika, Asmus, Marc, Helene Micella og Anne Sofie, fandt på idéen og kontaktede JKA, der fuldendte projektet med sin streetwear-æstetik.

Nedenfor kan du se kollektion, som forhandles på Jkacustoms.com med priser fra 400 til 450 kroner.

© JKA
© JKA
© JKA