Uniqlo åbner i København 5. april
© Uniqlo

Uniqlo afslører den endelige åbningsdag i Danmark

Den japanske highstreetkæde slår dørene op i København i løbet af foråret

Det vakte stor begejstring, da vi i sommer bragte nyheden om, at Uniqlo kommer til Danmark.

Og nu er åbningsdagen endelig på plads: Fra 5. april 2019 kan du besøge den japanske highstreetkæde på Vimmelskaftet 38 i hjertet af København.

“Vi er meget glade for at åbne vores første butik i København. Vi har en dyb respekt for det danske folk, og vi ser mange ligheder mellem vores japanske arv og den danske livsstil. Fra en fælles forståelse for enkelhed, skønheden og kvaliteten i hverdagen håber vi, at [Uniqlo] vil give genlyd hos danskerne og deres daglige livsstil,” siger Mikiya Kurosu, COO, Uniqlo Sverige og Danmark, i en pressemeddelelse.

Kashmir på budget og højteknologisk tøj

Uniqlo bliver ofte beskrevet som Japans svar på H&M, men kæden fokuserer i højere grad på basisdesign end tendensbaserede kollektioner. Uniqlo er i særdeleshed anerkendt for at have gode kvaliteter til overkommelige priser, og kædens store udvalg af kashmirstrik i alle regnbuens farver er en fast del af mange modeglade kvinders basisgarderobe. Derudover specialiserer Uniqlo sig i højteknologisk tøj og har præsenteret populære samarbejder med stjernedesignere som JW Anderson og Alexander Wang.

Uniqlo flytter ind i den historiske bygning Louises Hus, der i 1840’erne husede en kjolebutik bestyret af kostumier Louise Christine Rasmussen, som senere blev gift med Kong Frederik VII af Danmark.