Uniqlo kommer endelig til Danmark

Den japanske highstreetkæde slår dørene op til en tre-etagers butik i hjertet af København

Uniqlo åbner i Danmark
1 / 1

Den japanske highstreetkæde Uniqlo er kendetegnet ved højteknologisk tøj, kashmirstrik i alle regnbuens farver og samarbejder med stjernedesigneren JW Anderson.

Nu rykker Uniqlo langt om længe ind på det danske marked med åbningen af en butik i København, der slår dørene op i løbet af foråret 2019. Butikken vil brede sig over 1.400 kvadratmeter fordelt på tre etager og får adresse i hjertet af hovedstaden på Vimmelskaftet 38.

“Vi er glade for at kunne offentliggøre vores næste vækstfase i Skandinavien med åbningen af vores første butik i Danmark til næste år på Strøget i København. Vi ser frem til at introducere Uniqlo-brandet til danske forbrugere, der sætter pris på godt design, funktionalitet og høj kvalitet,” udtaler Taku Morikawa, Chief Executive Office for Uniqlo Europa.

Uniqlo vil flytte ind i bygningen Louises Hus, der i 1840’erne husede en kjolebutik bestyret af kostumier Louise Christine Rasmussen, som senere blev gift med Kong Frederik VII af Danmark. Uniqlo-butikkens facade vil beholde elementer fra husets oprindelige, klassiske arkitektur, der også vil være gennemgående i særlige område inde i butikken.

Du kan læse mere om Uniqlo i Danmark på Uniqlo.com/copenhagen.