Uretoucheret foto af Jasmine Tookes fra Victoria’s Secret, får internettet til at gå amok
© Victoria's Secret

Uretoucheret Victoria’s Secret-foto får internettet til at gå amok

Selv modeller med vinger er mennesker som alle os andre, hvilket disse Victoria’s Secret-billeder af modellen Jasmine Tookes beviser

Victoria’s Secret har netop udgivet et billede af model Jasmine Tookes, der poserer i en bh til den nette sum af tre millioner dollars, hvilket svarer til omkring 20 millioner kroner. Men det er langt fra det dyre undertøj, der har fået internettet til at svimle over dette billede.

Billedet har nemlig vakt stor interesse, fordi det er uretoucheret, hvilket forekommer uhyre sjældent.

Psst ... Bag Victoria's Secret ikoniske shows er der helt klart mere business end glamour, hvilket du kan læse mere om her

Billedet af smukke Jasmine Tookes, som til daglig danner par med danske Tobias Sørensen, er altså ikke blevet retoucheret, og man kan derfor ane antydningen af strækmærker på hendes hud.

Smukke Jasmine Tookes på det fuldstændigt uretoucherede billede, som undertøjskæden Victoria's Secret netop har lagt ud online.

© Victoria's Secret

Selvom strækmærkerne er minimale, ville vi normalt ikke se dem på et kampagnebillede, og mange er derfor blevet begejstrede for at se, at modeller også har deres små skønhedsfejl.

Victoria’s Secret er desuden før blevet udskældt for deres store brug af Photoshop, hvilket har ledt til nogle uheldige retoucheringsfejl, som det ses på billedet nedenfor.

Derfor er folk glade for endelig at se et rigtigt billede, hvor man får lov at se smukke Jasmine Tookes og hendes (minimale) strækmærker.

Dette billede fra Victoria's Secrets Instagram-profil er blevet meget udskældt, fordi mange mener, at albuen på modellen til venstre, ser meget mærkelig ud. Man mener derfor, at den er et resultat af en heftig omgang billederetouchering.

Efter den positive respons vil fremtiden forhåbentligt byde på endnu flere uretoucherede billeder, der viser et mindre perfekt og mere realistisk billede af Victoria's Secret- modellerne.