Lyserød: Uventet farve overtrumfer den populære farve på Pinterest
© Victor Jones

Uventet farve overtrumfer lyserød på Pinterest

Det virkede som om, intet kunne slå den populære lyserøde farve. Men det lader til, at 2017 bliver året, hvor en anden opsigtsvækkende farve tager tronen

Hvis du har investeret i adskillige lyserøde items, farvet en hel væg lyserød eller liket alle de lyserøde billeder på Instagram, er du ikke alene. Skulle man fremhæve én farve som 2016's mest populære på både Instagram og Pinterest, ville titlen uden tvivl gå til lyserød.

Lyserød var og er stadig populær på både tøj, accessories, interiør og på de sociale medier. Men nu ser det ud til, at lyserøds sejrsgang er ved at komme til en ende, fordi folk er begyndt at hige efter en anden opsigtsvækkende farve på Pinterest.

Pinterest har netop offentliggjort en måling, der viser en stigning på 59 procent i andelen af folk, der har gemt et Pinterest-billede i en helt anden farvegruppe: Orange. Sammelignet med sidste års tal, er orange altså steget markant, og er den farve indenfor det rosa og gule farvespektrum, som har set størst stigning i popularitet.

Nu er spørgsmålet om den orange farve vil udkonkurrere alle de lyserøde billeder på Instagram – og skal man så til at udskifte både den lyserøde sofa, den pink sweater og den rosa væg til fordel for nogle citrus-inspirerede nuancer?

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!