Var det noget med en kunstudstilling?

Hos V1 i Kødbyen kan du snart opleve to nye udstillinger, der er et besøg værd for kunstinteresserede

  1. november slår galleriet V1 dørene op for to nye udstillinger: The Hunger og The Art of the Joke. Læs kort om dem her og se mere på www.v1gallery.com.

Udstillingerne er at finde fra 2.-24. november. Se åbningstider på galleriets hjemmeside: www.v1gallery.com.

The Hunger

The Hunger er en soloudstilling af Anika Lori, der bor og arbejder i København. Det er hendes tredje udstilling på galleriet og hun tager udgangspunkt i tre gennemgående symboler og temaer: slangen, bjerget og øjet. Hun stiller herefter sprøgsmålstegn ved, hvad disse symboler betyder for os i dag og om vi stadig kan blive klogere og erfare noget nyt, eller bevæger os i samme mønstre?

Hendes værker forhandles blandt andet hos Hay.

The art of the Joke

The Art of the Joke er en gruppeudstilling arrangeret af Kathy Grayson. Udstillingen centrerer sig omkring humor, og hvordan humor kan fortælle noget om, hvad der sker i verden nu og her samt hvordan kunst kan fremstille humor på en ny og interessant måde, der sigere mere end ord.

Kunstnerne vender tingene på hovedet, eksperimenterer, nedbryder faste koncepter og kritiserer samfundet, og som et redskab til at gøre alle disse ting, bruger de humor. Tørre, ironiske, groteske og/eller sjove værker er ofte svære at beskrive, men betydningen skal føles og opleves.