© Skims

Var du barn i 00'erne, vil du med garanti genkende denne trend, der muligvis er tilbage

Paris Hilton, Kim Kardashian og sweatsuits i velour. Bringer det minderne frem?

Husker du tiderne, hvor en velour-klædt Paris Hilton med Kim Kardashian ved sin side prægede sladderspalterne? Det er vi nemlig flere, der gør. Og nu er Hilton og Kardashian tilbage i en skøn forening – naturligvis i det famøse veloursæt.

Forleden kunne Kim Kardashians mærke Skims nemlig offentliggøre, at de genskaber den ikoniske velour-trend fra 00'erne med en mindre kollektion bestående af syv forskellige items i fire forskellige farver – alle dele i velour.

Ikke nok med, at Kim Kardashian selv har ladet sig fotografere til en række billeder for kollektionen. Hun genskaber selvfølgelig også den forbipasserede æra til punkt og prikke ved at posere sammen med Paris Hilton i kampagnen for velour-kollektionen.

Nedenfor kan du se en video fra fotoskydningen, hvor hver en detalje taler sig lige ind i 00'erne. Kan du for eksempel genkende de store solbriller med pink glas og klaptelefonen?

Med sine bløde velour-items taler kollektionen sig ind i en af tidens tendenser, hvor behagelige og vamsede sæt går til både hverdag og weekend. Derfor er det måske ikke et helt dumt tidspunkt, at Kardashian har spottet en potentiel renæssance for velour-sættet, hvis tilbagevenden nok deler vandene.

Har du længtes efter 00'er-tendensens tilbagevenden, eller tiltaler de bløde sæt dig bare?

Kollektionen lanceres 21. oktober, og kan du ikke vente med at hoppe ned i 00'er-tidslommen i bedste Paris Hilton-stil, kan du allerede nu forudbestille dit velour-sæt på Skims' hjemmeside.