Hjerteforeningen T-shirt
© Hjerteforeningen

Veninde T-shirts skal redde kvinders hjerter

Raiine har i samarbejde med Hjerteforeningen designet to cool T-shirts, der skal være med til at helbrede kvinders hjerter

Man kan have en forestilling om, at hjerteproblemer oftest rammer ældre mænd. Men hver dag har hjerte-kar-sygdomme fatale konsekvenser for hele 16 kvinder i Danmark. Det tal kæmper Hjerteforeningen hårdt for at få ned, hvilket har ført til et designsamarbejde med Raiine.

Det kan oftest være lidt pinligt at dukke op i samme outfit som sin veninde, men det vil de nye styles fra Raiine gøre en ende på. Samarbejdet er udmundet i to cool T-shirts i henholdvis hvid og lyserød, skabt til at matche din bedsteveninde. I kan vælge mellem to forskellige veninde-statements: 'Girlfriend Extraordinaire' og "Soulmates'.

Hjerteforeningen T-shirt
© Hjerteforeningen

“Jeg er så stolt af at være en del af det her projekt med Raiine og Hjerteforeningen. Det er en vigtig sag. Hjerte-sygdomme påvirker ikke kun ældre, men også yngre kvinder,” udtaler modeblogger Sophia Roe, der er ansigt for kampagnen sammen med Marie Jedig og Freja Wewer.

Kampagnebillederne udstråler blandt andet venskab, da de nye T-shirts ikke alene har til formål at støtter forskning i kvinders hjertesundhed økonomisk – de skal samtidig sprede et budskab om venskab, og hvordan vi skal passe på hinanden og os selv.

Overskuddet fra salget går direkte til forskning i kvinders hjerter og T-shirtsene kan købes på Elskhjertet.dk til 349 kroner.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF