Verdens største H&M-butik er åbnet

I går slog H&M dørene op for den hidtil største butik i deres kæde af verdensomspændende shops. Se her, hvor den ligger

Den populære hightstreet mastodont, H&M, har tilføjet endnu en butik til deres efterhånden enorme portefølje af shops. Men den nye butik, som åbnede i går, er en anelse anderledes end din lokale H&M. Butikken, der tilsyneladende er konstrueret efter mantraet ”size does matter”, har hele 57.000 square feet, hvor shoppelystne kunder kan boltre sig i alt fra kjoler og sko til home decor og accessories. Hvordan mon vi undgår at fare vild i en butik af den kaliber, når vi knapt nok kan finde rundt i vores egen H&M på strøget?

Den enorme butik er placeret på Manhatten, og du kan shoppe samtlige af brandets linjer og produktkategorier i den store shop. For at det ikke skulle være nok, er butikkens udsmykning og indretning også i en kaliber for sig. Ingen detaljer er overladt til tilfældighederne i det imponerende byggeri, hvor alt fra facade og interiør til gulve og vægge er nøje udvalgt og dekoreret. Butikken har blandt andet smukke lysekroner, spejlbelagte vægge og interiør i hvidt og grønt marmor.

Butikken på Manhatten kan dog kun nyde titlen som verdens største H&M-butik i et par korte måneder. Til november overgår H&M nemlig sig selv igen og lancerer en ny butik på hele 63.000 square feet på Herald Square i New York.

Hvis du skulle have en ferie planlagt til The Big Apple i den kommende fremtid, så synes vi helt sikkert, at du skal slå vejen forbi en af de gigantiske H&M-butikker. Du burde i hvert fald være garanteret ikke at gå tomhændet fra en shoppetur i en H&M-butik på 57.000 square feet.