Selena Gomez er grim, mener Stefano Gabbana
© Wenn.com

Verdenskendt designer kalder Selena Gomez “virkelig grim!”

Nu opfordrer sangerindens mange fans til at skille sig af med tøj fra det ikoniske modehus

Hvis nogen kalder Selena Gomez grim, må det betyde, at de trænger til briller – eller at de synes, det er virkelig sjovt at skabe postyr online.

Det er formentlig sidstnævnte, der gør sig gældende for Dolce & Gabbana-designeren Stefano Gabbana, som kommenterede en Instagram-post fra The Catwalk Italia med Selena Gomez i forskellige røde kjoler med ordene “hun er virkelig grim!”

Stefanos kommentar har ikke overraskende vækket harme hos Selenas mange fans, de såkaldte ‘Selenators’, som nu opfordrer alle til at skille sig af med design fra Dolce & Gabbana.

Det er langt fra første gang, at den italienske designer er ude med riven. Tidligere har han blandt andet kritiseret Miley Cyrus og hendes bror, Braison, og supermodellen Kate Moss. Derudover har han fremsat en række kontroversielle argumenter mod kunstig befrugtning og hvorvidt homoseksuelle skal have ret til at blive forældre.

Men måske er kommentaren om Selena dråben, der får bægeret til at flyde over? Man må i hvert fald formode, at sangerinden ikke længere vil bære Dolce & Gabbanas design på den røde løber.