© Wenn.com

Verdensstjerne kaster sin kærlighed over dansk mærke

Hun har flere gange vist sig i det danske mærke og senest i forbindelse med sit nye album.

Denne gang er det den 24-årige engelske sangerinde Dua Lipa, der har kastet sin kærlighed over danske Saks Potts.

Sangerinden har flere gange delt billeder på sin Instagram med sine knap 50 millioner følgere, hvor hun er iklædt et af mærkets karakteristiske sæt og stenbesatte chunky bælter. Senest delte hun i går et nyt artwork-billede i forbindelse med sit nye remix album med Missy Elliott og Madonna, hvor den unge – og velklædte – stjerne også bar sættet.

Dua Lipa er blot en ud af en lang række af stjerner, der er faldet for dansk design. Flere verdensstjerner lige fra Kim Kardashian til Michelle Obama har blåtstemplet danske mærker som Ganni, OpéraSport, Stine Goya, Cecilie Bahnsen og selvfølgelig Saks Potts.

Efter sigende danner Dua Lipa lige nu par med Gigi og Bella Hadids bror Anwar Hadid. Og gad vide om Dua Lipa har fået et styling-tip eller to fra sine to svigerinders stylist, begge Hadid-søstre er nemlig også flere gange blevet spottet i dansk design.

Hvis du også synes Dua Lipa bærer sættet med stil, er der gode nyheder. Sættet er nemlig stadig tilgængeligt på Saks Potts hjemmeside. Nedenfor har vi samlet de tre items til dig.