Victoria Beckham kommer til Århus

Til oktober kan du shoppe luksusbrandet i smilets by

Når vi skal til at skrive oktober i kalenderen, kan vi glæde os over, at butikken Møhge & Maude samtidig slår dørene op for endnu en butik - denne gang i Vestergade i smilets by Århus. Møhge & Maude har allerede en butik i Aalborg, der blandt andet er kendt for sin parisercharme og håndplukkede udvalg fra de internaionale designere og modehuse.

Bag butikkerne står Lotte Riis, der til den nye butik i Århus har indkøbt fra brands som Victoria Victoria Beckham, Victoria Beckham Denim, Diane von Furstenberg, See by Chloé, Red Valentino og mange flere. Dermed bliver det også det første sted i Danmark, hvor du kan købe Victoria Beckham.

“Møhge & Maude butikken i Århus bliver stilmæssigt lidt anderledes fra butikken i Aalborg. Der bliver rummeligt og smukt med højt til loftet og en cool New Yorker stemning. Jeg tror på, at vi kan genskabe atmosfæren fra Aalborg, hvor vi har en spændende kontrast mellem nogle af modeverdenens smukkeste og mest spændende kollektioner og så vores service og personlighed, der er jysk; det vil sige venlig, uprætentiøs og ustresset”, fortæller indehaver Lotte Riis med et smil.

Butikken åbner i starten af oktober.

www.mohgeandmaude.dk.