Video: Jason Wu for Hugo Boss

Så er den her! Se teaseren for Jason Wus første kollektion for Boss womenswear

På onsdag sker der noget lettere banebrydende for Boss. For første gang nogensinde holder modehuset nemlig deres første show i New York med Jason Wu bag roret.

Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin står, i den forbindelse, bag filmproduktionen af en unik teaser til lanceringen af Boss womenswear - Jason Wu's første kollektion AW14.
Det ikoniske designer-ægtepar inden for modefotografering, er kendte for digitale, næsten skulpturelle billeder af kendte ansigter som Lady Gaga og Kate Moss. Måske kender du dem også fra modehuse som Balenciaga, Balmain, Louis Vuitton og Chloé?

Denne gang er det Boss, der er i fokus. Her er topmodel, ikon og muse Edie Campbell en central del af narrativet, når hun i filmen spankulerer rundt i et vinterlandskab i Philip Johnson’s verdenskendte arkitektoniske perle Glass House.

"For mig er Boss' dna ret disciplineret. For at skabe kontrast mellem det bløde og feminine, skulle jeg ikke lede længere end til Hugo Boss' hovedkvarter i Metzingen. Jeg var inspireret af den fantastiske glas- og stål-arkitektur med et smukt landskab indeni. Idéen om at arktitektur møder natur virkede meget essentielt for min vision for Boss womenswear."

Den 32-årige designer Jason Wu er oprindeligt fra Taiwan og uddannet fra den anerkendte designskole Parsons School of Design i 2005.