Video: Kate Moss filmer og styler Lara Stone

Se den unikke video af en flirtende Lara Stone foran linsen - og Kate Moss bag den

Vi kender hende mest for en yderst succesfulde modelkarriere, hendes rolle som muse og modeikon samt hendes mandlige bekendtskaber, som blandt andet tæller filmstjernen Johnny Depp, musikeren og stofmisbrugeren Pete Doherty og hendes nuværende ægtemand Jamie Hince fra bandet The Kills, som hun gav sit ja til i 2011.

Men faktisk har den 40-årige supermodel mange flere titler på CV'et, end man skulle tro. Kate Moss har blandt andet ageret sangerinde, designer, skuespillerinde, sangskriver, stylist, Playboy bunny og nu også filminstruktør.

I dette års septemberudgave af British Vogue står Kate Moss bag stylingen af en serie med kollegaen Lara Stone som model. I den forbindelse er supermodellen sprunget ud i sit første forsøg som filminstruktør.

Under skydningen af serien optog Kate Moss videoer med et gammelt Super 8 kamera. Super 8 kameraet produceres ikke længere, og derfor stammer de fleste eksemplarer af kameraet tilbage fra 60'erne og 70'erne, hvilket har gjort videoklippene oldschool og slørede. Med de små videoklip og de færdige billeder til magasinet har Kate sammenklippet en smuk video, som tager dig med bag om skydningen. Mini filmen hedder The Wolf In Her og viser en flirtende Lara Stone, der poserer med ulve til skøn musik, som selvfølgelig er lavet af Kates ægtemands band, The Kills.

Gad vide om supermodellens næste projekt bliver en Hollywood film? Den ville vi i hvert fald gerne se.

Se den fine video her: