Video: Se Kate Moss i Stella McCartneys nye kampagne

Se den surrealistiske video med en smuk og råbende Kate Moss i front

Kate Dreams er navnet på Stella McCartneys nye surrealistiske kampagnevideo, der netop er blevet offentliggjort. Det er Mert Alas og Marcus Piggott, der står bag filmen - den samme duo, som også arbejdede sammen med Moss til hendes berygtede Playboy-billeder.

Den korte film starter med, at supermodellen ligger i sengen og siger "We're all golden sunflowers inside", og derefter råber hun gentagne gange "Stella!" ind i kameraet. Filmen afspejler blandt andet det årelange venskab mellem Moss og McCartney:

“Når hun skriger Stella, er det et øjeblik, der minder mig om de år, vi har delt som venner, noget surrealistisk at flygte ind i - mode bliver nødt til at få os alle sammen til at drømme engang imellem,” udtaler Stella McCartney om videoen.

I filmen ses også en række naturbilleder og en brølende løve, og den slutter af med, at topmodellen siger "go to heaven for the climate, hell for the company,” hvilket kan referere til designerens fokus på brugen af ressourcer og hendes miljøvenlige produkter - hun benytter for eksempel aldrig ægte læder.

Se videoen og kampagnebillederne for Stella McCartney Eyewear herunder