Vil du designe sko for Bianco?

Kunne du tænke dig at få et unikt indblik i modebranchen og være med til at sætte en finger på fremtidens skomode? Tilmeld dig Bianco Fashion Army lige her

På Costume elsker vi sko og vi elsker Biancos nye tiltag, Bianco Fashion Army, der inviterer forbrugeren med ind i modebranchen og giver dem indflydelse på skodesign og hvad der skal sælges i Bianco-butikkerne. For hvem ved bedre, hvad vi vil have end os selv?

Bianco Fashion Army er et community, som du kan søge medlemskab i. Her kan du være med til at sætte dit præg på fremtidens skomode, selve skodesignet og se nye trends og skomodeller før alle andre. Det er en unik mulighed for at få en fod indenfor i modebranchen og få et indblik i hele processen omkring design, udvikling og tendenser. Så har du en lille sko-designer gemt i maven eller bare en stor passion for sko, så er det her, du skal slå til.

På Costume tager vi hatten af for, at Bianco tager forbrugeren med i hele processen og ser den viden som I sidder med som en styrke.

Ansøg før vi selv gør det!

Fakta
Bianco Fashion Army vil primært foregå online, hvor de udvalgte fashionistas sammen med Bianco kan udveksle ideer og tanker om skodesigns og inspirere hinanden - dette både lokalt og internationalt. Bianco vil dog også invitere til VIP events, lanceringer og Bianco Bootcamp et par gange om året.

Det koster ikke noget at være med andet end engagement og passion for sko - og det må siges, at være ret billigt sluppet. Du kan ansøge om medlemskab på Fashionarmy.dk, så længe du er over 18 år og bor nær en Bianco butik. Ansøgningsfristen er 1. maj 2013.