Til Fashion After Dark kan du blandt andet vinde denne cykel fra Simplicity til en værdi af 5.500 kroner. Sejt.

Vind cool cykel til Fashion After Dark

Årets største shoppeaften torsdag 29. september frister med masser af konkurrencer

Jubii. Så er det lige om lidt, der er Fashion After Dark (torsdag 29. september) - årets største shoppeaften, hvor du bliver tilbudt rabatter, koncerter, champagne, konkurrencer og mange flere fashionable fristelser.

LÆS OGSÅ: SE GUIDE TIL FASHION AFTER DARK - KLIK HER.

Til Fashion After Dark kan du vinde flere fantastiske præmier. På The Lot kan du hele aftenen deltage i konkurrencer. Klokken 19.30 trækker vi vinderen af et gavekort til Norr, klokken 20 bliver en heldig fashionista vinder af et gavekort til Birger Christensen, og klokken 20.45 bliver der trukket lod om en cykel fra Simplicity til en værdi af 5.500 kroner. Der bliver også løbende trukket vindere af abonnementer på Costume.

For at deltage i konkurrencerne skal du smutte forbi The Lot, Pilestræde 12A mellem klokken 19 og 20.30 og udfylde en blanket. Er du den heldige vinder, og er du ikke til stede, når vi trækker lod, ringer vi til dig.

Se mere om cyklen, du kan vinde, på Bikersremix.dk.

Om Fashion After Dark: Torsdag 29. september er der dømt late night-shopping i mere end 50 butikker i København fra klokken 19-21. Se guide til Fashion After Dark - klik her.