Vind en middag med din bedstemor

Forkæl din mormor, farmor eller en anden kvinde du holder af med en fælles middag. Libresse betaler! Se, hvordan du deltager her

Tiderne ændrer sig. Heldigvis. I dag behøver du knap nok skænke det en tanke, når det bliver dén tid på måneden, og du behøver i hvert fald ikke at lade det begrænse dig. Strandture, sport eller lignende - menstruation er ikke længere en undskyldning for at blive væk. Og med de nye Libresse Roll.Press.Go™ er det lige blevet endu lettere.

Men sådan var det altså ikke for 60 år siden. Har du nogensinde spurgt din bedstemor, hvordan det var for hende? Vi tipper til nej, men det vil helt sikkert blive en underholdende snak. Så inviter hende da på middag til en god samtale. Hyld jeres sammenhold. Og hyld, at det hele er blevet meget lettere og bedre.

Sådan vinder du en middag
Deltag i konkurrencen ved at tage et billede af den mormor, farmor eller kvinde, du vil spise en lækker middag med. Hashtag billedet på Instagram med #libresse_bedstemor og skriv, hvorfor hun er en inspirerende rollemodel for dig.

Libresse trækker lod blandt bidragene - og de heldige vindere får en middag for to til en værdi af max. 1.000 kr.

Du kan læse mere om præmier og regler på libresserollpressgo.com/dk.