Vinder af H&M Design Award 2017 | Richard Quinn
© H&M Design Award

Vinderen af H&M Design Award er fundet

Richard Quinn er et navn, du skal skrive dig bag øret, for han er blåstemplet af både H&M og vores egen Pernille Teisbæk. Se nærmere på vinderkollektionen her

H&M Design Award afholdes hvert eneste år, hvor hightstreetbrandet fremhæver unge designspirer, der enten er studerende eller nyuddannede fra verdens mest respekterede mode- og designskoler.

I går blev 26-årige designer Richard Quinn kåret som dette års vinder. Han blev udvalgt blandt i alt otte finalister af en international jury af modeeksperter, inklusiv vores egen Pernille Teisbæk.

Med sin titel som vinder har Richard Quinn vundet en præmie på over 350.000 kroner, et års mentorforløb i H&M og muligheden for at videreudvikle design fra vinderkollektionen, der vil blive solgt i udvalgte H&M-butikker fra efteråret 2017.

Richard Quinn imponerede juryen med sin unikke version af fremtidens mode. Den London-fødte student fra Central Saint Martins skaber ikke blot tøj til kvinder, der er smukke og eftertragtede, han printer også selv sine egne tekstiler ved at bruge etiske processer, og så planlægger han at åbne et printstudio, som skal blive et kreativt fællesskab for andre unge designere i London. Det er en holistisk tilgang, der går igen i al Quinn’s arbejde, som han håber, kan vise sig at være den nye model for modeindustrien i det 21. århundrede.

Om kåringen af Richard Quinn fortæller H&M's kreative rådgiver, Ann-Sofie Johansson:

“Vi forelskede os i Richard. Han har en klar vision med sit brand og en ægte wow-faktor i sine kollektioner. Richard er virkelig kreativ, med et holistisk syn på miljøet. Han er en værdig vinder af H&M Design Award.”

Vinder af H&M Design Award 2017 | Richard Quinn
© H&M Design Award
Vinder af H&M Design Award 2017 | Richard Quinn
© H&M Design Award