Pillow Challenge
© @myforteisfashion

Virale Instagram-hashtags, der trender i vores feeds lige nu

Fra danseudfordringer til sjove udklædninger. Vi har samlet en række sjove tiltag, som krisen har affødt på de sociale medier

Selvom det for mange efterhånden er blevet hverdag at opholde sig inden for hjemmets fire vægge, afslører indholdet på de sociale medier, at de mange hjemmetimer også emmer af kedsomhed. Det bugner nemlig med Corona-relateret indhold til at få bugt med timerne, og på Instagram er særligt Corona-challenges og -hashtags nærmest unndgåelige.

Vi har samlet en række trends, der er gået viralt i løbet af meget kort tid, og som alle sammen indikerer, at vi i den grad har masser af tid.

#JacquemusAtHome
Hashtagget blev hurtigt en trend, da fans af det franske modehus Jacquemus begyndte at dele billeder, hvor de imiterer en række af modehusets berømte sko ved brug af appelsiner og citroner. Designer Simon Porte Jacquemus repostede hurtigt disse med hashtagget #JacquemusAtHome, og sådan blev hashtagget født. Sidenhen har fans været opfindsomme, for imitationerne består nu af alle mulige ting, du kan finde i dit hjem – lige fra toiletpapir til artiskokker.

Under samme hashtag, #JacquemusAtHome, har Jacquemus for nylig desuden lanceret en kampagne med modellerne Bella Hadid og Barbie Ferreira, der i bedste Corona-stil består af et FaceTime photoshoot, hvor de to modeller optræder iført items fra mærkets SS20-kollektion.

#QuarantineAndChill
Pendenten til hashtagget #NetflixAndChill blev pludselig en stor trend, da fysisk nærvær blev sat på pause for en stund. Den ironiske pendent bruges nemlig til at indfange karantæne-tiden, hvor vi nærmest aldrig har haft mere tid til at se masser af Netflix og hygge – bare alene.

#AllDressedUpAndNowhereToGo
Hættetrøjer og joggingbukser er hyppigt anvendte outfits i Corona-isolationstiden, men hvem siger egentlig, at man ikke kan klæde sig ordentlig på, selvom man ikke skal nogle steder?
Vi kan takke #AllDressedUpAndNowhereToGo for, at søndagshabitten ikke har invaderet outfit-posts i vores Instagram-feed. Hahstagget bruges nemlig i forbindelse med billeder, hvor man iklæder sig sit bedste outfit uden at skulle uden for en dør.

#GoingNowhereButFuckItImGettingDressed
Modesitet Manrepellers initiativ #GoingNowhereButFuckItImGettingDressed bruges som en hyldest til de fabelagtige outfits, som vi gemmer hjemme i skabene, men som i disse tider ikke bliver luftet. Komisk nok bruger iværksætteren bag Manrepeller, Leandra Medine Cohen, også hashtagget under sine berømte, ofte barfodede, fod-på-bordet-poseringer for at understrege, at mange outfits faktisk er bedre uden sko.

#PillowChallenge
Har du nogensinde drømt om at iklæde dig din dyne? Så vil du være begejstret for denne challenge.
Hashtagget #PillowChallenge, der er opfundet af kvinderne bag Instagram-profilerne @stylebynelli og @myforteisfashion, indfanger nemlig en ny trend, hvor du får lov at iføre dig det ultimative hjemmeoutfit: en pude og lidt acessories. Challengen går ud på, at du binder en pude fast til kroppen med et bælte, og således har du sikret dig et Instagram-værdigt billede til dit feed. Og så er det jo yderst tilladt, nu hvor meget af vores tid alligevel bruges hjemme.

#TikTokChallange
Måske har du set Hailey og Justin Biebers TikTok-dans på Instagram?
Trenden, der helt enkelt går ud på at optage sig selv danse og poste på sin Instagram med hashtagget #TikTokChallange, er opstået som en reaktion på al den tid, vi lige nu bruger hjemme, hvor det kan være svært at udfylde time efter time. Hvorfor ikke tage en lille svingom, nu vi alligevel har så meget tid?