Vogues nye forside er stilfuldt farvel til Michelle Obama
© Vogue

Vogues nye forside er et stilfuldt farvel til Michelle Obama

Imens USA og resten af verden stadig sunder sig oven på det amerikanske valg, kommer Vogues nye forside som en tiltrængt opmuntring

Som mange nok ved, blev det amerikanske præsidentvalg afgjort i sidste uge, og til manges forundring blev det den tidligere realitystjerne Donald Trump, der nu kan bryste sig af titlen som Amerikas nye præsident.

Ikke alle er lige tilfredse med valgets udfald, og flere har ytret et ønske om, at Barack Obama og hans populære kone Michelle Obama kunne blive på tronen af USAs magtfulde styre lidt endnu. Netop derfor tilbyder Vogues nye december-forside et lille plaster på såret, for der finder man ingen ringere end smukke Michelle Obama.

Michelle Obama er en meget populær figur i USA, både for hende politiske ageren som førstedame, men bestemt også for hendes livlige væsen og ikke mindst sin modestil. Lige siden hun indtog Det Hvide Hus i en kjole designet af Jason Wuu, har hun truffet mange stilfulde tøjvalg og er derfor en perfekte kandidat til at pryde endnu en Vogue-forside.

Dette er Michelle Obamas tredje forside på amerikanske Vogue, og denne gang er forsidebilledet og fotoserien inde i magasinet skudt af stjernefotografen Annie Leibowitz, og Michelle bærer blandt andet kjoler af Carolina Herrera og Atelier Versace.

© Vogue

Inde i magasinet finder man også et længere interview med præsidentfruen, som blandt andet fortæller, hvor bevidst hun er om sin rolle som mor og som forbillede for andre unge mennesker, og Michelle Obama siger blandt andet til Vogue.com:

“Det er op til os træffe ordentlige valg og leve ordentligt – Hver. Eneste. Dag – så vi aldrig skuffer disse børn, så de har noget at leve op til. Som jeg altid siger – jeg kan gøre det. Du kan gøre det.”

Udtalelser som disse understreger, hvorfor mange vil komme til at savne Michelle Obama som førstedame. Den nye forside er en fuldtræffer fra amerikansk Vogue, som den ultimative, stilfulde afsked.

MERE FRA COSTUME