Y.a.s får tre nye frontfigurer

Det danske brand Y.a.s runder sit samarbejde med Pernille Teisbæk af og byder velkommen til tre nye ansigter

Danske Pernille Teisbæk har været frontfigur for Y.a.s i et år og deres veje skilles nu med et varmt velkommen til tre nye bloggere.

Pernille siger om Y.a.s og samarbejdet: “Den bedste oplevelse har virkelig været at arbejde med et team. Det har været næsten det samme team ved hver skydning lige fra starten af. Teamet har været professionelt, ambitiøst og sjovt at arbejde sammen med. Nogle kreative kræfter har været i samspil, og vi har været heldige at arbejde sammen med hinanden så længe.”

Pernille og Y.a.s skal nu i hver sin retning. Det danske brand skyder de nye tider igang med tre seje, internationale bloggere.

De nye i klassen

Franske Camille fra bloggen Camille over the rainbow, som netop har været månedens blogger i Costume. Camille har en drenget rock 'n' roll stil med et touch af fransk finesse. Du kan møde Camille i Costumes #torsdagstakeover på Instagram 17. juli.

Stylista-bloggeren Irina Lakicevic fra bloggen A portable package. Irina arbejder fuldtid som tandlæge og har bloggen ved siden af. Ferierne bliver brugt til de internationale modeuger, og hun vil gerne skubbe vores grænser for, hvad vi kan gå i, ved at vise hvordan catwalkens tendenser kan styles til hverdag.

Aurélia fra bloggen Fashion is a playground, der til efteråret tror på oversize frakker, 60'er stilen og den drengede styling. Hun startede sin blog i 2010 og har fokus på, at mode, og den måde som vi leger med identitet på gennem mode, ikke skal tages for seriøst.