Zaras 5 mest populære tøj, som både Leandra medine og Olivia Palermo er vilde med
© Wenn.com // Pinterest

Zaras 5 mest populære items nogensinde

Både Olivia Palermo og Leandra Medine har båret dem, og hvis du også er fan af Zara, ejer du garanteret et eller flere af disse items

Hvem elsker ikke smukt tøj, modetendenser og billige priser? Netop alt det rummer highstreetkæden Zara, som vi derfor besøger igen og igen. Ja, vi er nærmest afhængige, og besøger både Zara online og i butikkerne – hvor vi nogle gange må have spidse albuer for at få fat i netop det item, vi har udset os. Der er nemlig rift om Zaras tøj, og når først et item er blevet udpeget af internettet til at være særligt populært, så er det altså svært at opstøve.

Zara har efterhånden haft mange virale hits, og vi har derfor samlet de fem mest populære Zara-items, og vi vil vædde med, at du enten ejer et af dem eller har gået og sukket efter dem. Se selv med her.

Psst ... Kan du huske, hvilke 3 stykker tøj der gik viralt i 2016?

Jakken

Denne jakke, der online kendes som That Coat, behøver næsten ingen introduktion, da den allerede er blevet vist adskillige gange på diverse Instagram- og Pinterest-profiler. Den fik endda sin egen Instagram-profil, heraf navnet That Coat, hvilket cementerede dens status som en af sommerens mest populære jakker.

That Coat er jakken fra Zara
© Zara

Origami-nederdelen

Denne nederdel er af lidt ældre dato, men var den kommet ud i dag, havde den sikkert også fået sin egen onlineprofil, da den var ekstremt populær tilbage i 2013. Dengang hoppede næsten alle unge kvinder i den korte, men stilfulde origami-nederdel, som både kunne fås i sort og hvid.

Prøv selv at søge på origami skort på Pinterest, og du vil opleve, hvor mange piger, der var vilde med nederdelen.

Pyjamas-sættet

Dette sæt viser, hvorfor Zara er så populært. Sættet ligner en million, og når man ser det på Olivia Palermo, ville man nok aldrig have gættet, at det faktisk er et highstreetmærke, der står bag.

Olivia Palermo ser skøn ud i sæt fra Zara
© Wenn.com

De stilfulde tracksuit-bukser

Denne buks blev meget populær i efteråret, fordi den gjorde det muligt at afprøve tracksuit-lokket uden at skulle kaste sig ud i det mere modige og velkendte sæt fra Adidas.

Buksen var nemlig en kombination af et stilfuldt snit og sporty detaljer i form af de to røde striber på siden af buksen, hvilket gjorde dem til en darling hos mange danske kvinder.

Og når Olivia Palermo også har vist sig i dem, så ved man, at highstreetkæden endnu engang har ramt plet.

Boheme-skjorten

Denne skjorte kunne godt ligne noget fra franske Isabel Marant, men endnu engang er det Zara, som kan tage æren.

Da bloggeren Leandra Medine, bedre kendt som Manrepeller, udnævnte den til at være “Den bedste skjorte, Zara nogensinde har lavet,” gjorde den sig ligeledes fortjent til at gå over i historien, som et af Zaras ultimative pletskud.