Carolyn Besette Kennedy stilikon
© WENN/SIDEWALK

Moderedaktørens stilikon(er) lige nu

Disse fem velklædte damer inspirerer moderedaktør Camilla Thers Larsson med deres integritet, hvorfra al god stil og udstråling kommer.

“Egentlig kan jeg nok begrænse det til et stilikon, alligevel frekventerer mine tanker en lille håndfuld faste navne, hver gang jeg bliver spurgt til mit stilikon. Charlotte Rampling, Carolyn Besette Kennedy, Yoko Ono, Lauren Hutton og og senest Rianne van Rompaye.

Fælles for dem alle, tror jeg, er deres integritet, hvorfra al god stil og udstråling kommer. Og så gælder en helt særlig navigeren udenom tendenser for disse kvinder.

På tværs af deres tider og aldre, geografiske og kulturelle virke, rummer de alle præcis den tidløse glam, rank ryg, tomboy-, minimalisme, feminin sårbarhed og styrke, som jeg på lang afstand drages af og kan fornemme, om personer har.

Helt konkret forbinder jeg disse fem navne med en hvid T-shirt, velsiddende jeans, et genkendeligt, stort og smittende grin (måske lige med undtagelse af Yoko Ono, der er lidt mere introvert), intellekt og en 'jeg har vigtigere ting for end at klæde mig på for nogen' attitude.”