3 kollektioner du skal kende fra NYFW

Catch op på New York Fashion Week på 5 minutter – vi har samlet alt det, du behøver at se, her

New York Fashion Week © Vogue.com/runway og Hugo Boss
1 / 4

New York Fashion Week

New York Fashion Week er nu slut, og i ugens løb har vi bragt dig den bedste streetstyle og reportager fra de største shows – catch up på alt, du skal vide fra modeugen her.

Men ikke nok med det, så giver vi dig her de tre stærkeste kollektioner fra New York Fashion Week SS16.

Boss SS16 © Hugo Boss
2 / 4

Boss SS16

Det er fjerde sæson, at Jason Wu sidder ved roret hos Boss, og også denne gang har han kreeret et pletskud. SS16-kollektionen fra Boss tog udgangspunkt i jakkesættet, som har fået en moderne makeover.

Bukserne er cropped, jakkerne lange og skjorterne i gennemsigtig organza – tøj, du har lyst til at have på hver dag. De elegante kjoler drømmer vi allerede om til næste sommers fester.

Psst … Læs mere om Jason Wu for Boss her

Proenza Schouler SS16 © Vogue.com/runway
3 / 4

Proenza Schouler SS16

Farvepaletten til Proenza Schoulers show var primært holdt i sort, hvid og rød, og de bare skuldre og store flæser ledte tankerne hen på en spansk sommer – med masser af Proenza-kant.

Den hvide kjole i midten måtte gerne flytte ind i vores klædeskab til næste forår.

Marchesa SS16 © Vogue.com/runway
4 / 4

Marchesa SS16

Marchesa er kongen af kjoler, og der er ikke en rød løber uden kjoler fra det amerikanske modehus. Med den kollektion, der blev fremvist i denne uge til NYFW spår vi, at næste forårs award-shows også bliver præget af Marchesa-kjoler.

Kjolerne ligner hver og en små kunstværker med sirlige detaljer i blonder og fjer, og Marchesa fik igen til SS16-showet alle til at drømme om en anledning til at have dem på.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev