Apps à la modeuge

Se 8 seje apps, der hjælper dig godt igennem din modeuge

Når modeugen rammer din iPhone eller iPad © costume.dk
1 / 9

Når modeugen rammer din iPhone eller iPad

København syder i disse dage af Fashion Week, og vi har samlet nogle populære apps, så du kommer tjekket igennem hele ugen, uanset om du skal til masser af modeshows eller nyder det hele lidt på afstand.

InstaCollage
2 / 9

InstaCollage

Del dine modeoplevelser visuelt med InstaCollage, som hurtigt forener flere fotos i et samlet billede og efterfølgende kan deles over Instagram, Facebook, Twitter og Flickr. Med utallige forskellige layouts, fotofiltre, skrifttyper og stickers kan du med sikkerhed skabe en fotocollage lige efter din stil.

App’en er gratis - få den her

Soundhound
3 / 9

Soundhound

Forelsker du dig ikke kun i tøjet, men også musikken, når du joiner en af fashion festivals mange events? Frygt ej! Med SoundHound behøver du ikke at anstrenge dig for at komme i tanke om, hvad nummeret hedder - du åbner blot app’en, optager en kort sekvens, og den vil gøre resten af arbejdet for dig. Og fortvivl ej, hvis du har et nummer på hjernen, som du ikke nåede at optage med app’en - den reagerer nemlig også, når du nynner.

App’en er gratis - få den her

Fashion Freax
4 / 9

Fashion Freax

Gaden er en catwalk i sig selv, som under modeugen er spækket med stilfulde mænd og kvinder, der fortolker tidens trends på helt unikke måder. Det udnytter Fashion Freax til fulde, app’en viser dig inspirerende streetstyle fra hele verden.

App’en er gratis - få den her

Stylebook
5 / 9

Stylebook

Nu er det slut med at komme for sent til modeugens fester på grund af tøjkrise. Stylebook er din personlige stylist, som hjælper dig med at skabe overblik over din garderobe og få det bedste ud af det, du har. Med app’en kan du uploade dit eget tøj og planlægge outfits flere dage i forvejen. Trænger din garderobe alligevel til noget nyt, giver app’en dig både masser af inspiration og direkte adgang til shopping over mobilen.

Pris 25,- DKK - en stylist for livet til en kop kaffes pris - få den her

I Bike CPH
6 / 9

I Bike CPH

Gør som de stilfulde københavnere og tag cyklen, når du skal fra show til show under modeugen. I Bike CPH viser dig de bedste smutveje gennem byen, så du hurtigt og sikkert når frem til din slutdestination og overhaler både busser og biler på vejen. Smutveje er ikke kun forbeholdt modefolket, så hent også app’en hvis du vil lære nye cykelruter i byen at kende eller bare godt kan lide at komme hurtigt frem.

App’en er gratis - få den her

Click A Taxi
7 / 9

Click A Taxi

Er cyklen for svær at forene med dit outfit eller temperament, når du skal rundt under modeuge? Så får du brug for denne app! Med få klik har du bestilt en taxa, som kan haste dig videre til næste catwalk eller event. Er du hverken model eller modejournalist, og vil du egentlig bare gerne hurtigt hjem i seng efter en festlig aften, så er app’en mindst ligeså god.

App’en er gratis - få den her

Polyvore
8 / 9

Polyvore

Med Polyvore kan flere timer føles som et øjeblik, når du surfer rundt i det inspirerende univers af fashionable collager og drømmer dig tilbage til modeugens glam. Her kan du ikke blot nyde andres gode smag, men også give dem en bid af din med dine egne collager af flotte looks. Som prikken over i’et kan du søge på de nyeste tendenser og snit og købe dem hjem til klædeskabet.

App’en er gratis - få den her

7 Min Workout
9 / 9

7 Min Workout

Tag syv minutter ud af din stramt bookede kalender og hold en sund pause fra champagnen med dette ultrakorte men effektive træningsprogram. Appen lover at svare til en times træning til trods for, at det kun varer syv minutter. Øvelserne er enkle, kræver ingen redskaber og kan udføres hvor som helst - også når du går kold en helt almindelig eftermiddag på kontoret. Ligner du ikke en model nu, så gør du det måske snart, hvis du bruger app’en flittigt.

Pris 13,- DKK - få den her

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev