Bringing sexy back hos Ganni AW15

Ganni viste sexede øjne og smukke læber på catwalken til deres show under CPHFW. Kom med backstage og se hvordan du selv får looket her

© Mikkel Tjellesen for L'Oréal Paris
1 / 3

Ganni viste deres bud på AW15-moden torsdag under Copenhagen Fashion Week, og foruden smukke smykker fra deres nye supersamarbejde var der også gyldne toner i makeuplooket, der bød på sexede øjne og indbydende læber.

Vi var backstage for at høre, hvilke tanker key makeupartist for L'Oréal Paris Anne Staunsager havde gjort sig om looket, og længere nede i artiklen guider vi dig til, hvordan du selv skaber det.

Tendensen og inspirationen © Mikkel Tjellesen for L'Oréal Paris
2 / 3

Tendensen og inspirationen

Denne sæson ser vi meget neutral makeup på catwalken, men det vender åbenbart til efteråret.

“Heldigvis ser vi, at makeuppen kommer stærkt tilbage i anden halvdel af 2015, og der er især fokus på de stærke, sexede øjne og læber. Jeg ser trenden gå i retning af en blanding mellem 80'erne og 90'erne, hvor man tager de bedste og smukkeste look og mikser dem til en lækker cocktail anno 2015 i mere nedtonede farver og klædelige former,” fortæller Anne Staunsager.

Foruden 80'erne er inspirationen hentet fra blandt andet filmen 9 ½ uge, men med et twist. De røde læber er tonet lidt ned til en transparent bærfarve, og øjnene er fremhævet med gyldne, mørkebrune toner. Alt i alt et klædeligt og nutidigt look.

Sådan får du looket © Mikkel Tjellesen for L'Oréal Paris
3 / 3

Sådan får du looket

1 / Start med at rense og fugte huden.

2 / Påfør din foundation og sørg for at alle urenheder er dækket. Dæk yderligere med en compact powder foundation på kinderne, hvis du har tendens til at blusse op.

3 / Brug dernæst en concealer til at lysne under øjnene, i næsefløjene og mundvigene.

4 / Læg en mellembrun øjenskygge på hele låget, og ton den lige op over globen og ud i ydre øjenkrog for at løfte øjet.

5 / Læg derefter en mørkere øjenskygge i en trekant fra vippekanten og op til globen i yderste øjenkrog for at give øjnene en mere skrå form op og ud.

6 / Læg Super liner smokissime langs vipperne både foroven og forneden for at intensivere øjnene og samle vipperne.

7 / Brug en kohl i en lysebrun tone på den våde kant og Color riche l’ombre pure lumiere i 500 gold mania i øjenkrogen for at åbne øjnene og give et ekstra gyldent shine.

8 / Afslut med masser af sort mascara.

9 / Fremhæv kindbenene ved at lægge en bronzer under dine kindben og ton let op, så den ikke bliver for skarp. Læg derefter en smule blush under æblekinderne for at bløde looket lidt op.

10 / Dup først lidt læbestift i farven 258 berry blush fra Color riche på hele læben og derefter intensivér farven fra midten af læben og ud med farven 375 deep raspberry. Dette giver en frisk bærmund, som giver et smukt samspil til de intense øjne.

11 / Neglene skal tones svagt hen i en hudfarve, så læg et enkelt lag af en nudefarvet variant.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev