© Adam Katz Sinding

Copenhagen Fashion Week: Disse events er du inviteret til

Copenhagen Fashion Week skydes i gang i dag, og vi har samlet de bedste begivenheder, som du kan opleve i løbet af ugen lige her.

Europas eneste show for badetøj: Gran Canaria Swim Week

Mandag 30. januar

Kom i sommerstemning og oplev Europas eneste show for badetøj. Du er inviteret med til Gran Canaria Swim Week, hvor vi næsten tør garantere, at du vil drømme dig væk til sydens sol. Showet er derudover etableret for at støtte tekstilindustrien på Gran Canaria.

Adresse

Krystalgade 22, 1172 København

© Copenhagen Fashion Week

Wessel & Vett – Danmarks største modepris fylder rundt

Åbent hele ugen

Danmarks største modepris fylder rundt! Wessel & Vett er en af de mest prestigefyldte priser i Skandinavien. Udstillingen inkluderer både arbejde fra de tidligere vindere og de nuværende nominerede. Du får et indblik i designeres arbejdsproces, og i år vil du blandt andet kunne opleve Anne Sofie Madsen, Cecilie Bahnsen, A. Roege Hove og Emilie Helmstedt.

Adresse

Vingårdstræde 61, 1067 København

© Copenhagen Fashion Week

Den officielle lancering af nyeste Shaker System kollektion fra Kvadrat/Raf Simons

Onsdag 1. februar

Kom til lanceringen af den nye Shaker System kollektion fra Kvadrat/Raf Simons. Hvor den første kollektion af Kvadrat/Raf Simons var skabt til stuen og gangen, fokuserer denne kollektion på badeværelset med badekåber, håndklæder, toilettasker, hjemmesko og clutches. Installationen findes i deres flagship store, og den er bestemt et besøg værd.

Adresse

Møntergade 3D, 1116 København

© Copenhagen Fashion Week

Åbningen af Alectra Rothschild

Onsdag 1. februar

Inter.agcy præsenterer åbningen af Alectra Rothschild/MASCULINA, som er et dansk brand, der blandt andet har kreeret looks til MØ, Jada og Zara Larsson. Der fremvises både en installation og en film af catwalken fra denne sæson (AW23). Installation er lavet i samarbejde med Proxy Server og fremvisning af Azad Jewels.

Adresse

Hamletsgade 6, 2200 København