Dagbog fra Copenhagen Fashion Week - dag 1

Kom helt tæt på shows af Kopenhagen Fur, Mads Nørgaard, Veronica B. Vallenes og Wood Wood. For ikke at glemme cool events à la Soulland, House of Dagmar, Hilfiger og Stylista.dk

Anne Sofie Madsen © costume.dk
1 / 16

Anne Sofie Madsen

Morgenmaden
2 / 16

Morgenmaden

Onsdag starter med morgenmad hos Tommy Hilfiger i deres nye lokaler i København. Lækker yoghurt, kaffe, smoothies og ostemadder. Den perfekte måde at starte en travl modeuge på.

Kopenhagen Fur
3 / 16

Kopenhagen Fur

Dagens første show blev Kopenhagen Fur på København Rådhus. Her er det kollektionerne som Anne Sofie Madsen (til venstre) og Freya Dalsjö (til højre) har lavet i samarbejde med Kopenhagen Fur.

Mads Nørgaard
4 / 16

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard var et af højdepunkterne for modeugens første dag. Super cool Baby In Vain spillede live under showet.

Mads Nørgaard
5 / 16

Mads Nørgaard

Massevis af striber, seje danske topmodeller og en sporty feeling. En super vellykket kollektion og et fantastisk show, der for alvor sparkede dagen i gang.

Stor ros
6 / 16

Stor ros

Mads Nørgaard takker af til lyden af Baby In Vain.

Topmodellerne
7 / 16

Topmodellerne

Nadja Bender og Caroline Brasch efter showet.

Striberne
8 / 16

Striberne

Kirstin Liljegren i rød-hvide striber fra top til tå.

House of Dagmar
9 / 16

House of Dagmar

Svenska House of Dagmar inviterede på dejlig frokost og et kig på deres AW14-kollektion, der byder på lækre cashmere strik, uldbukser, sexede kjoler og en lækker alpaca pels.

Bilen
10 / 16

Bilen

Vores ultra cool modeuge ride - Den nye Range Rover Evoque i Zanzibar Gold med sorte 20" fælge. Ægte god i snevejr!

Soulland
11 / 16

Soulland

Et hurtig stop forbi Soullands showroom på Frederiksberg. Cool kollektion og kolde winecoolers med hvidvin, selleri og æble - ja det lyder lidt mærkeligt, men de var lækre!

Veronica B. Vallenes
12 / 16

Veronica B. Vallenes

Veronica B. Vallenes præsenterede en feminin og elegant kollektion med masser af lækre uldfrakker, afslappede herrebukser, rullekraver, læderbluser og bukser. Alt sammen i farver som mørk grøn, pudder, hvid, grå og et splash af heftig rød.

Redaktionen
13 / 16

Redaktionen

Moderedaktør Maiken Winther, assisterende moderedaktør Thora Valdimarsdottir og chefredaktør Rikke Amtorp Christensen frontrow til Wood Wood showet - dagens sidste show for Costume.

Wood Wood
14 / 16

Wood Wood

Wood Wood havde valgt en klatrehal på Refshaleøen som location, da de onsdag aften præsenterede deres 'Heroes' kollektion. En stærk kollektion med striber, tern, vatterede jakker og seje herrebukser.

Wood Wood
15 / 16

Wood Wood

En flot finale og et flot show fra Wood Wood.

Stylista
16 / 16

Stylista

Vi slutter dagen af med at fejre lanceringen af Stylista.dk, Benjamin Medias nye modebaby, med balloner, photobooth og drinks.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev