Dagbog fra Londons modeuge

Burberry Prorsum, Christopher Kane og Mulberry er alle tre blandt de vigtigste shows under London modeuge. Se her hvad chefredaktør Rikke Christensen syntes om dem

© Getty Images
1 / 12

Mandag var dagen, hvor både Christopher Kane og Burberry Prorsum holdt show og begge var i særklasse.

Amerikansk Vouges chefredaktør, Anna Wintour var at finde til begge, hvilket er et klart blåstempel i modebranchen. Hun udtalte blandt andet til Christopher Kane showet, at han var én af grundene til, at hun tog til modeuge i London.

© Style.com
2 / 12

Kollektionen var enorm fin og feminin og der var masser af yndefulde pasteller som lavendel, sart gul og rosa. Hvid var også rigt repræsenteret, imens stærke farver som orange og pink blot blev brugt som et islæt. Der var også få rå elementer som læderjakker og t-shirts med Frankenstein print - sidstnævnte er allerede blevet udråbt til forårets musthave. Kollektionen er absolut en af modeugens stærkeste... Bravo hr. Kane.

© Style.com
3 / 12

Ikke mange timer efter Kanes show var overstået, startede Burberry Prorsums show under stor ståhej i Kesington. Det var som altid et imponerende setup og denne gang var gæstelisten fyldt med de engelske vindere fra de olympiske leje. Der var sågar en, som gav hans guldmedalje til chefdesigner Christopher Bailey efter endt show!

Det var en af Baileys bedste kollektioner og det var svært at udvælge sine favoritlooks blandt de mange fantastiske . Smukke kapper, jakker og corsage-inspirerede kjoler og toppe dominerede den opsigtsvækkende kollektion, som var inspirerede af 40´erne. Det var en meget stærk, feminin og sexet kollektion.

© costume.dk
4 / 12

Efter showet var Costume inviteret til Horseferry Road, i Burberrys showroom, og her var rig mulighed for at se kollektionen tæt på.

© costume.dk
5 / 12

Yndlingsskoene i satin.

© costume.dk
6 / 12

Smuk hvid kappe, der gerne må bo hos mig.

© costume.dk
7 / 12

En af kollektionens mere hidsige farver.

© costume.dk
8 / 12

Det britiske modehus Mulberry rundede modeugen af, og det er som altid en fornøjelse at blive inviteret indenfor i chefdesigner, Emma Hills univers. Denne gang, var det et fint havetema og vi blev budt velkommen af havenisser i alle størrelser og farver.

© costume.dk
9 / 12

Der blev serveret farverige drikke og fine lagkager.

© costume.dk
10 / 12

Der var bygget den smukkeste have op med friske blomster, gekkoer i stof og hvide grene i papmache.

© Getty Images
11 / 12

Lana del Rey, Kate Moss, Alexa Chung og Olivia Palermo, var blot få af de kendisser, som sad på første række.

Her ses (fra venstre) Vanessa Kirby, Lana Del Rey, Kate Moss, Alexa Chung og Rebecca Hall.

© Style.com
12 / 12

Kollektionen var meget mere feminin end vinterens og farverne var dejlig lyse og imødekommende. Den bød på alt fra skræddersyet jakkesæt til gulvlange kjoler, nogen ensfarvet, mens andre havde print med små gekkoer (et gennemgående tema). Der var også masser af blødt læder, hvor mange af jakkerne var oversized og bukserne vidde - enkelt og cool.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev