Dagbog fra modeugen i Paris (part I)

Costume er taget til modeuge i Paris, der trods kulden byder på fantastisk solskin, overdådige shows og hyggelige franske fortovscafeer

© Style.com
1 / 12

Haider Ackermann har længe haft et tilbagevendende tema i sine kollektioner - styrke og skrøbelighed. Denne sæson var det tydeligt, at der var mest styrke med oversize frakker, vide bukser og alt for lange ærmer, der nærmest hang ned til knæene. Det virkede som om, modellerne havde taget deres kærestes alt for store tøj på. Men Haidermann er skrædderens mesteren og absolut perfektionist, så det var på den lækre skødesløse måde.

© costume.dk
2 / 12

Næste show var Acne, der viste i Paris for første gang.

© costume.dk
3 / 12

Tilda Swinton på første række til Acne showet.

© Style.com
4 / 12

Acnes kreative direktør Jonny Johansson indgik et samarbejde med den britiske kunstner Katerina Jebb omkring Acnes AW13 kollektion. Tilsammen gik de bogstavelig talt sømmene efter på historiske beklædningsgenstande på Musée Galliera samt Musée de la Mode de la Ville de Paris og synliggjorde konstruktioner, der var skjult for det blotte øje. Vi var især vilde med de knæhøje netstiletter, finurlige jakkesæt og de oversize jakker.

© costume.dk
5 / 12

Hanneli i fin dunjakke fra Acne.

© costume.dk
6 / 12

Giovanna Battaglia.

© costume.dk
7 / 12

Gyldne damer.

© costume.dk
8 / 12

Anna Dello Russo iklædt Saint Laurent fra top til tå.

© costume.dk
9 / 12

Fransk løgsuppe at varme sig på inden næste show.

© Style.com
10 / 12

Véronique Leroy er fantastisk dygtig til at arbejde med lækre materialer som ponyskind, rulam og læder i skønne farvepaletter, der er med til at gøre hendes kollektioner moderne og specielle. Derudover er silhuetterne et godt miks af stramme pencilskirts, oversize frakker og slaskede kjoler.

© costume.dk
11 / 12

Sen aftensmad på Chez Janou.

© costume.dk
12 / 12

Stephanie Gundelach, kreativ direktør hos B56, tager hul på den kæmpe portion chokolademousse, som Chez Janou er kendte for.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev