Dagbog fra modeugen i Paris (part II)

Se de smukke kollektioner fra Céline, Kenzo og Chloé samt cool streetstyle direkte fra gaderne i Paris

© costume.dk
1 / 16
© costume.dk
2 / 16

Til alles glæde stod en campingvogn med Starbucks og Kenzos logo foran Kenzo showet. Alle fik udleveret, termokopper i forskellige mønstre med te eller kaffe. En god start på dagen!

© costume.dk
3 / 16

Fin i røde nuancer.

© costume.dk
4 / 16

Mønstermiks.

© costume.dk
5 / 16

Blomster på kjole og hårbøjle så skønt ud.

© Style.com
6 / 16

Kenzo showet fandt sted i det historiske shopping center La Samaritaine, hvor Delfina Delettrez Fendi (fjerde generation i Fendi familien) kreerede smykkerne til showet og M.I.A leverede soundtracket.

Kollektionens farver var inspireret af Indiens rige farver som glossy rød, kongeblå samt krokodille print. Der var oversize frakker, korte kjoler, boxy overdele og skinnende materialer lige til at hænge i garderoben. Mums...

© Style.com
7 / 16

Humberto Leon og Carol Lim, der er kreative direktører hos Kenzo.

© costume.dk
8 / 16

Alle fik udleveret en fin Kenzo termokappe under showet, så man kunne holde varmen resten af dagen. Der var sørget for alt.

© Style.com
9 / 16

Chloé viste en mere rå kollektion i forhold til, hvordan mærkets DNA har været førhen. Clare Waight Keller, der er kreativ direktør for mærket, har tidligere arbejdet som menswear designer, hvilket tydeligt kom til udtryk i denne kollektion. Det drengede og elegante kom frem gennem kapper med metaldetaljer, sporadisk brug af læder og det drengede boilersuit. Chloé gik denne gang i en ny retning, der beviste, at feminint ikke behøver at være piget.

© costume.dk
10 / 16

Skønt med den farverige frakke til det ellers nedtonede outfit.

© costume.dk
11 / 16

Den feminine nederdel får kant med den rå læderjakke og huen.

© costume.dk
12 / 16

Skønt mønster.

© costume.dk
13 / 16

Fin i rød med lyserøde og nude accessories.

© costume.dk
14 / 16

Frugter all-over.

© Style.com
15 / 16

Phoebe Philo, chefdesigneren hos Céline, leverede endnu engang en fantastisk kollektion. Da hun starte som chefdesigner kreerede hun Céline-kvinden, der har udviklet sig fra den luksuriøse udgave af den cool streetsmarte pige til en, der pludselig gik i pelssandaler og shiny materialer i en sort/hvid farvepalet.

© Style.com
16 / 16

Denne sæson udtrykker Céline-kvinden varme, med kollektionens bløde former, materialer og afdæmpet farvepalet. Vi var vilde med den.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev