Dagbog fra modeugen i Paris (part V)

Stella McCartney-show og et besøg hos Kenzo og Louis Vuitton

© costume.dk
1 / 20

Mandag starte som altid med Stella McCartney. Anne Dello Rosso møder vanen tro op i et Stella look.

© costume.dk
2 / 20

Til Stella showet er der altid massevis af gæster klædt i Stella McCartney - og gerne fra top til tå.

© costume.dk
3 / 20

Der opstår enorm tumult, da fotografen Mario Testino møder op med selveste Kate Moss under armen.

© Style.com
4 / 20

Stella bød på optimistiske og energiske farver og geometriske silhuetter. Som altid var der et miks af maskuline og feminine elementer, voluminøse blazere, sporty jakker, løse bukser og plisserede organza kjoler.

© costume.dk
5 / 20

Operaen lægger hus til Stella-showet og det er en fantastisk smuk location. Her er finalen med et par af de farverige kjoler.

© costume.dk
6 / 20

Anja Rubik efter showet.

© costume.dk
7 / 20

Natalia Vodianova var også en af frontorw gæsterne.

© costume.dk
8 / 20

Stylisten Elisa Nalin i glimtende Dries van Noten frakke.

© costume.dk
9 / 20

Costumes udsendte nåede ikke at spise morgenmad før showet, så det blev til en meget sen morgenmad på det skønne Hotel Amour. Pandekager - en sund start på dagen.

© costume.dk
10 / 20

Kenzo inviterede på re-see og her er en af modellerne i printet kjole og fantastiske sko, som helt sikkert bliver et hit til sommer.

© costume.dk
11 / 20

Flere fantastiske Kenzo-sko.

© costume.dk
12 / 20

Og en taske så smuk. Kenzo showroomet var pakket med indkøbere og der er ingen tvivl om, at det er et af de mærker, mange butikker gerne vil have fingrene i til næste sæson.

© costume.dk
13 / 20

Chloé fejrer 60 års jubilæum og derfor var der et enormt fremmøde til showet. Her er det Géraldine Saglio og Emmanuelle Alt, der er på vej til show.

© costume.dk
14 / 20

Caroline Sieber inden Chloé showet.

© costume.dk
15 / 20

Den allestedsværende Anna Dello Russo.

© Style.com
16 / 20

Clare Wright Keller leverede en smuk Chloé-kollektion fyldt med feminine, franske, lette items. Sløjfer, volanger, bløde farver og luftige tylkjoler båret af smukke modeller. Chloé når det er bedst.

© costume.dk
17 / 20

Rachel Zoe efter Chloé showet.

© costume.dk
18 / 20

Costume fangede danske Caroline Brasch efter showet. Smuk som altid.

© costume.dk
19 / 20

Så blev det tid til besøg hos Louis Vuitton, der har en fantastisk udsigt over Seinen ned til Eiffeltårnet fra deres showroom. En af broerne, der krydser Seinen, er fyldt med hængelåse. Man skal tage sin udvalgte med ned på broen, skrive sine initialer på hængelåsen, spænde den på broen og kaste nøglerne i Seinen - så er ens kærlighed forseglet.

Louis Vuitton har ladet sig inspirere af broen og de fine historier og har skabt en smykkekollektion, der hedder Lock It. Smykkerne må I vente med at se, da de først kommer til Januar, men I kan få en fornemmelse fra vægpynten.

© Style.com
20 / 20

Saint Laurent er uden tvivl modeugens mest hypede show og forventningerne til Hedi Slimane er store. Det var umuligt at få en billet til showet og selv store redaktører blev henvist til anden række, hvis de overhovedet var så heldige at komme med. Selv en kendt skribent fra New York Times havde ikke modtaget en invitation. Så derfor var Costume desværre heller ikke inviteret, men I skal ikke snydes for at se den fantastiske kollektion. På første række sad designere fra konkurrerende huse for at bakke op om Hedi - både Marc Jacobs, Peter Dundas, Riccardo Tisci og Azzedine Alaïa for at nævne et par stykker. Derudover var rock tøser som Kate Moss og Alison Mosshart selvfølgelig også gæster. Og Hedi skuffede ikke.

Le smoking, sorte smalle bukse, taljerede jakker, store sløjfer og en kæmpe fedora-hat. I utallige version. Efterfulgt af lange kjole, sigøjnerflæser, store ærmer og kvaster om halsen. Både masser af referencer til YSL’s historie - men også en kæmpe dosis Hedi Slimane L.A. rock attitude. Smukt.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev