Dagbog fra Stockholm Fashion Week SS17

Fra House of Dagmar og Whyred til ATP Atelier: Costumes modeassistent guider dig rundt i den svenske hovedstad, hvor Stockholm Fashion Week blev afholdt

Dagbog fra Stockholm Fashion Week SS17
1 / 11

Modeugen i Stockholm er netop afsluttet og Costumes udsendte til den svenske storby var modeassistenten Karoline Dall, der var med til de flotte shows og backstage, hvor hun blandt andet mødte designerne bag Whyred og House of Dagmar til en snak om tankerne bag deres kollektioner.

Læs meget mere om modeassistentens modeuge i Stockholm her.

Stockholm Fashion Week SS17: Dag 1
2 / 11

Dag 1

Vi ankom til Stockholm mandag formiddag, hvor vi blev hentet i lufthavnen, og kørte direkte til Berns – et virkelig hyggeligt hotel i centrum. På værelset lå der en masse fine invitationer klar til de shows, der ville blive afholdt i løbet af de kommende dage.

Stockholm Fashion Week SS17: Whyred
3 / 11

Whyred

Whyred indledte modeugen med et flot show afholdt på The Black Box i Stockholm.

Kollektionen er inspireret af palmetræer, bølger og David Hockneys malerier fra 1960’erne. De klassiske og moderne items møder hinanden og skaber et legende twist.

Læs et interview med designeren bag kollektionen her.

Stockholm Fashion Week SS17: Outfit
4 / 11

Outfit

Trods gråvejret og de enkelte regnbyger var jeg hoppet i et lidt sommerligt sæt i lyseblåt.

Strik fra Rodebjers AW16-kollektion, der netop er kommet i butikkerne, Kjole fra Mödstrøm og Stan Smith-sneakers.

Stockholm Fashion Week SS17: Stand
5 / 11

Stand

Stand bød på masser af fine styles i læder og ruskind. Jeg er især vild med dette hvide lædersæt med pink prikker. Efter showet snakkede jeg med grundlæggeren og kreativ direktør Nellie Kamras, der ønskede at skabe en kollektion med en fin kontrast mellem det romantiske og sporty.

Stockholm Fashion Week SS17: Middag med Rosebjer
6 / 11

Rodebjer

Om aftenen var vi til vældig fin middag med Rodebjer, der blev afholdt på Ulriksdals Slotsteater Confidencen. Under den tre-retters menu med tilhørende drinks viste Carin Rodebjer sin SS17.kollektion frem.

Desværre må jeg ikke vise billeder af den, før den rammer butikkerne til december, men I kan godt glæde jer!

Stockholm Fashion Week SS17: Morgenkaffe
7 / 11

Dag 2

Efter en overdrevet lækker morgenmadsbuffet på hotellet, skulle vi afsted til først show, hvor det var nødvendigt med en lille formiddagskaffe på vejen, der blev indtaget på dette lille hyggelige sted midt i gågaden.

Jeg var hoppet i bluse fra H&M, boyfriend jeans fra Levi's, solbriller fra Chloé, clutch fra Leowullf og mine nye pelssandaler fra Dundop, købt i Rikke Lindi Vedbæk.

Stockholm Fashion Week SS17: House of Dagmar
8 / 11

House of Dagmar

House of Dagmar holdt show under Københavns modeuge, derfor afholdt de i stedet en lille præsentation i en af de tre designersøstres overdådige private villa.

Rundt i hele stuen var væggene udsmykket med billeder af kollektionen, der ligeledes hang over det hele, så man havde mulighed for at røre og se tøjet tæt på.

Derudover var de tre søster, Karin, Kristina og Sofia selv til stede, så det var muligt at snakke med dem –læs et interview her.

Stockholm Fashion Week SS17: Gretga Gram
9 / 11

Greta Gram

Mit favoritlook fra Greta Grams SS17-kollektion, der var holdt i fine enkelte snit og enkelte farver som lyserød, sort, hvid og rød.

Stockholm Fashion Week SS17: Ida Sjösted
10 / 11

Ida Sjösted

Igen i år viste Ida Sjösted flotte, eventyrlige kjoler, hvor den ene var mere vild end den anden.

Stockholm Fashion Week SS17: ATP Atelier
11 / 11

ATP Atelier

Dagens og modeugens sidste præsentation for mit vedkommende var ATP Atelier.

Præsentationen blev afholdt i en stor luksus suite på Grand Hotel i Stockholm, hvor alle rummene var beklædt med tasker og sko all over.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev