De 5 smukkeste shows fra Milan Fashion Week

Milanos modeuge har budt på ikoniske modeller, smukt tøj og dramatiske øjeblikke. Få en lynoversigt over de vigtigste kollektioner her

De bedste shows fra Milanos modeuge © Bottega Veneta, Gucci og Vogue
1 / 6

De bedste shows fra Milanos modeuge

Milanos modeuge slutter i dag, og indtil videre har de ikoniske modehuse såsom Gucci og Versace budt på spændende kollektioner, som allerede står øverst på vores ønskeliste.

Har du ikke haft tid til at sætte dig ind i de forskellige shows, så får du her en kort oversigt over vores fem favoritter fra de italienske modehuses SS17-kollektioner.

Psst ... Se også cool streetstyle fra Milanos modeuge her

Bottega Veneta SS17 © Bottega Veneta
2 / 6

Bottega Veneta SS17

I år kunne Bottega Veneta fejre 50-års jubilæum, og det blev fejret med en smuk kollektion som Bottega Venetas kreative direktør, Thomas Maier, havde følgende at sige om:

“Jeg ville gerne hylde jubilæet ved at være loyal over for brandets oprindelige designidentitet.”

Den amerikanske skuespiller Lauren Hutton var også at finde på catwalken, og den taske hun bar, var den originale taske, som hun også bar i filmen American Gigolo i 1980.

Tasken er derfor blevet lavet igen til denne SS17 kollektion og vil blive kaldt for Lauren.

Max Mara SS17 © Max Mara
3 / 6

Max Mara SS17

Dette show vil ikke kun blive husket for det smukke tøj, men også for dramaet, der skete lige efter showet, hvor Gigi Hadid blev forsøgt overfaldet.

Selve kollektionen indeholdt mange smukke nuancer af grøn, lækre sko og sweatre med nuttede dyr på.

Gucci SS17 © Gucci
4 / 6

Gucci SS17

Endnu en gang imponerede Gucci med designer Alessandro Michele i front, og vanen tro bød showet på smukke farver, flæser, lange nederdele og kjoler, som blev fremvist i et magisk univers bestående af dunkle, rosa nuancer.

Versace SS17 © Vogue
5 / 6

Versace SS17

Versace, som er kendt for deres sexede design, havde denne gang mikset de afslørende kjoler med friske sporty referencer, hvilket gav et virkelig vellykket resultat, som blandt andet blev vist frem af supermodel Naomi Campbell.

Sportmax SS17 © Sportmax
6 / 6

Sportmax præsenterede denne gang en kollektion, der spillede på livets mere legefulde og optimistiske sider, hvilket sås i kollektionens lette stoffer og brug af bar hud.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev