© Stockholm Fashion Week

De største trends fra Stockholm – og hvordan du bruger dem nu

Costumes assisterende moderedaktør, Jeanette Madsen, guider til alt, du behøver at vide fra Stockholms Fashion Week, og viser, hvordan du kan bruge tendenserne allerede nu

Under Sveriges modeuge viste designere som Hope, Whyred og Rodebjerg de kommende svenske tendenser frem.

Costumes assisterende moderedaktør, Jeanette Madsen, var med, og her guider hun til alt, du behøver vide fra modeugen i Sverige.

Læs med, og bliv opdateret på de største trends fra Stockholm Fashion Week.

Læderjakken

Den lange læderjakke, som vi sidst så i 90'erne, er tilbage i modebilledet. Heldigvis er genbrugsbutikkerne fyldt med de sejeste af slagsen, så du undgår overtræk på bankkontoen.

Beckmans College of design

© Stockholm Fashion Week

80'erne

Der er glimmer all over, når designerne tager referencer fra de glade 80´ere. Stramme leggings og rullekraver er en nem måde at få dem integreret i garderoben, hvor du kan bruge en kjole over leggings eller en trøje over toppen.

Valerie

© Stockholm Fashion Week

Mønster mix

En stor tendens, jeg er sikker på, at flere kommer til at tage til sig, er farver og mønstre mikset på kryds og på tværs.

Efter to overståede modeuger er der et klart billede af, at det er dem, som fylder gadebilledet og catwalken.

Rodebjer

© Stockholm Fashion Week

Jakkesættet

Alle designere var enige om, at jakkesættet er og bliver en favorit. Det gælder specielt, når man har travlt om morgenen.

Gå efter en af sæsonens hippeste farver, rød, den nye hypede i læder eller den klassiske i nålestriber.

Stand

© Stockholm Fashion Week

J Lindeberg

© Stockholm Fashion Week

Buksedragten

Dragten som redder enhver tøjkrise. Den kan både være sexet, når den er knappet ned, eller tilføjet et korset eller bælte i taljen.

Men buksedragten kan også være casual cool med en T-shirt under.

Whyred

© Stockholm Fashion Week

Oversized sweater

Vi er taknemlige, når designerene går all ind på brugbarhed og hverdagsguf.

Den oversized sweater (som du nemt kan stjæle fra din kæreste) er både cool og klassisk. Brug den med et par over the-knee støvler eller et par grove Dr. Martens-støvler.

Hope

© Stockholm Fashion Week

Kjolen

Slip-in kjolen og see-through kjolen forbliver et hit til efterårets fester. Vi er vilde med de smukke pastelfarver og kan let bruge kjolerne med jeans eller en T-shirt under også.

Ida Klamborn

© Stockholm Fashion Week

Emilie Janrell

© Stockholm Fashion Week

Bæltet

00´erne er for alvor dukket op på catwalken, og vi spår bæltet et kæmpe comeback. Gucci har været med på bølgen med deres logo-bælter, men lur os, om ikke highstreetbutikkerne snart følger med.

© Stockholm Fashion Week

Korsettet

Vi fik en smagsprøve fra Prada tilbage i 2016 og nu følger flere og flere designere trop. Brug det over din frakke, skjorte eller over din blazer.

Whyred

© Stockholm Fashion Week