De vigtigste kollektioner fra CPHFW

Få styr på Copenhagen Fashion Week på 2 minutter her, hvor vi har samlet de flotteste look fra de største shows

Copenhagen Fashion Week © Copenhagen Fashion Week
1 / 5

Copenhagen Fashion Week

Den københavnske modeuge er nået til vejs ende.

På Costume har vi givet dig den bedste streestyle fra hovedstaden, og nu er turen kommet til ugens mest nævneværdige shows.

Lad dig herunder inspirere af det bedste, den danske modescene har at byde på.

Ganni © Copenhagen Fashion Week
2 / 5

Ganni

Det er ikke uden grund, at mange danske piger peger på Ganni, når de skal vælge deres favoritmærke. Ganni formår nemlig at skabe nye punkter til ønskelisten, hver gang de sender en ny kollektion ned ad catwalken.

Denne gang var inspirationen hentet på prærien, som kombineret med et urbant udtryk og en leg med materialer sikrede endnu en stribe vellykkede design.

Freya Dalsjø © Copenhagen Fashion Week
3 / 5

Freya Dalsjø

Det danske designtalent satser aldrig sikkert – og heldigvis for det. Freya Dalsjøs SS17-kollektion eksperimenterede med asymmetri, dekonstruktion og gennemsigtige jumpsuits.

Man kan for det meste sagtens tyde, at et design kommer fra Freya Dalsjøs hånd, men designeren gentager aldrig sig selv. Sådan!

Baum und Pferdgarten © Copenhagen Fashion Week
4 / 5

Baum und Pferdgarten

Glitter, vintagevibes og strik var nøgleordene i Baum und Pferdgartens bud på næste års sommermode.

Kollektionen indeholdt klare referencer til internationale tendenser, og understregede endnu engang, at designduoen mestrer klædeligt og feminint tøj, der aldrig bliver for konet eller kedeligt.

By Malene Birger © Copenhagen Fashion Week
5 / 5

By Malene Birger

Med inspiration hentet i englenes by, Los Angeles, sendte By Malene Birger en moderne og elegant kollektion ned ad catwalken.

Her var både nye bud på mærkets klassiske evening wear i sort og hvid, men også en gennemgående brug af pyjamastrenden og friske, flagrende design med lodrette striber.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev