Den assisterende moderedaktørs dagbog fra CPHFW

Modeugen i København er for alvor skudt i gang og i går bød på shows fra blandt andet Mads Nørgaard, Sand og Henrik Vibskov. Læs vores dom her

Tommy Hilfiger morgenmad
1 / 13

Tommy Hilfiger morgenmad

Jeg startede morgenen hos Tommy Hilfiger med sunde juicer, minipandekager og dejlig kaffe.

© Cphfw
2 / 13

Mit navn er Jeanette Friis Madsen, og jeg er ny assisterende moderedaktør på Costume. Følg min onsdag under modeugen lige her.

Outfit
3 / 13

Outfit

Min bedste veninde Lærke Andersen har lanceret hendes første kollektion, og jeg er her i hendes mega seje bomberjakke. Derudover Weekday Thursday-jeans og mine gamle yndlingsstøvler fra Bruno & Joel.

Mark Tan x Belsac
4 / 13

Mark Tan x Belsac

Smukt samarbejde mellem Mark Tan og Belsac. Ladylike på den helt rigtige måde. Fine nuancer og lækre materialer til en helt fornuftig pris. De står allerede højt på ønskelisten.

Fonnesbech © Cphfw
5 / 13

Fonnesbech

Fonnesbech åbnede modeugen på Rådhuset med en smuk og elegant kollektion. Florlette kjoler og skræddersyede uniformer i fine farver som dueblå, grå, sort og orange. Taljen blev markeret med et bælte - en tendens som ses flere steder netop nu.

Frokost
6 / 13

Frokost

Hurtig frokostpause på Grill Royal inden næste show. Stor succes! Her er jeg (th.) sammen med moderedaktør Thora Valdimarsdóttir.

Asger Juel Larsen © Cphfw
7 / 13

Asger Juel Larsen

Asger Juel Larsen viste et cool show i d'Angleterres smukke lokaler. Selvom størstedelen af kollektionen er til mænd, blev vi mindst lige så inspireret af proportioner og teksturer.

Mark Kenly Domino Tan © Cphfw
8 / 13

Mark Kenly Domino Tan

Mark Tan havde inviteret os backstage på det Kongelige Teater. En fantastisk kollektion på en fantastisk location. Det var en ny og smuk fortolkning af 70´erne med brændte farver og pasteller - vi så lange skørter med enten lange støvler under eller flared bukser. En tendens som vi kommer til at se meget den kommende sæson.

Mads Nørgaard © Cphfw
9 / 13

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard beviser endnu engang, at han er indbegrebet af coolness. Med live band (Communions) blev vi ført tilbage til 80´erne med stramme stumpebukser, striber, en snert af gul og høje hairdos a la John Travolta. Alt i mens danske topmodeller som Kirstin Liljegren og Caroline Brasch ledte vejen for et sejt hold streetcastede drenge og piger.

Der er to!
10 / 13

Der er to!

Vi køre ’matchy matchy’-stilen her på redaktionen med over the knee-støvler. Thoras er fra &Other Stories og mine fra Bruno & Joel

Sand
11 / 13

Sand

Vi blev hos Sand mødt med friske østers og kold champagne inden showstart. Selve showet fandt sted i en intim setting i indre København.

Sand © Cphfw
12 / 13

Sand

Traditionelle franske baretter, velsiddende fake furs og et snert af 70'erne - rock 'n' roll, fortolket på moderne vis, prydede de smukke modeller.

Henrik Vibskov © Cphfw
13 / 13

Henrik Vibskov

Henrik Vibskov formåede igen at overraske med et innovativt show, hvor der er leget med alt fra prints, farver og proportioner. Det behøver ikke altid at være så seriøst.

Tak fordi I læste med.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev