© James Cochrane

Denne bryntrends popularitet blev endnu en gang slået fast under modeugen

Skønhedsredaktør Marie Alkestrup har taget temperaturen på kommende skønhedstrends under modeugen, hvor særligt én markant bryntrend skilte sig ud.

Endnu en københavnsk modeuge er netop løbet af stablen, og mens de fleste modeugegæster har siddet bænket til de forskellige shows for at holde øje med fremtidige modetendenser, har skønhedsredaktør Marie Alkestrup været på udkig efter kommende hår- og skønhedstrends. Her var der vanen tro rigeligt inspiration at finde på både catwalken og blandt modeugens gæster, hvor særligt én skønhedstrend gjorde sig bemærket.

Afblegede bryn

“Her på Costume har jeg før skrevet om, hvordan de lyse og ikke mindst afblegede bryn står til at få et comeback. Og var man endnu ikke overbevist om, at de afblegede bryn faktisk er en dominerende trend, stod det soleklart efter den netop overståede modeuge. Her var der en del blege bryn på catwalken, ligesom at flere modeugegæster også havde ladet brynene undergå en omgang brintoverilte.

De blege bryn sås på catwalken hos (Di)vision, Saks Potts, Jade Cropper og A. Roege Hove, hvor blandt andre modellerne Nina Marker og Nadja Bender havde fået helt afblegede bryn. At dømme ud fra modeugen er det derfor en trend, vi godt kan forvente vil blive i skønhedsbilledet lidt endnu, eller i hvert fald så længe folks bryn kan holde til det, da afblegningen er en ret slidsom proces for brynene."

Bitten lip

“En af modeugens andre skønhedstrends, som også er værd at bide mærke i, er de bærfarvede læber. De gik igen hos flere brands, herunder Lovechild, hvor Mac havde stået for makeuppen. Her havde modellerne fået et såkaldt bitten lip-look, hvor man med fingeren dupper farve på læberne for et mere underspillet look end traditionel læbestift, som smøres på. Det er desuden en god måde at lægge lidt hverdagsfarve på læberne, sådan at de markeres uden at se alt for 'makeuppede' ud."

© James Cochrane

Rødt hår

"På hårfronten så man alt fra lækre 1970’er-inspirerede lokker med bløde bølger til fletninger hos blandt andre Martin Asbjørn og wet look hos Baum und Pferdgarten. Det var med andre ord mange forskellige stilarter, hvilket allermest giver udtryk for, at en individuel frisure tilpasset netop dit udseende er vejen frem. Men skal man fremhæve én trend, må det være det røde, farvede hår, som også sås på en del modeller, blandt andet på catwalken hos Saks Potts og Jade Cropper."

Jade Cropper.

© James Cochrane