Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skærmbillede-2021-08-05-kl.-10.56.18 © Copenhagen Fashion Week / Stine Goya AW21

Det skal du opleve under Københavns modeuge

Vil du også gerne med til modeugen? Læs her, hvordan du selv kan deltage, når modeugen løber af stablen fra tirsdag 10. august til og med fredag 13. august.

Tirsdag 10. august går det atter løs, når Copenhagen Fashion Week, også kendt som CPHFW, løber af stablen. Fra i dag og frem til fredag 13. august er de danske designere endnu en gang klar til at vise, hvad de det seneste halve år har arbejdet på, under præsentationen af de forskellige mærkers SS22-kollektioner.

Mens sidste sommers modeuge var stærkt influeret af coronapandemien, bærer årets showkalender i højere grad præg af, at verden nu ser en smule lysere ud. Det betyder, at der i år er hele 25 fysiske aktiviteter – herunder shows – og derudover digitale events, som vi kan glæde os til at opleve.

Vil du gerne selv med til modeugen og samtidig vide, hvad designere som Ganni, Baum und Pferdgarten, Helmstedt og Saks Potts har i ærmet, kan du med fordel læse med her, hvor vi lister en række af de spændende digitale events, talks og begivenheder, du kan deltage i under sommerens modeuge – og så endda helt gratis.

FW21_MUNTHE_schedule © Copenhagen Fashion Week / Munthe
1 / 3

Livestreaming af alle shows

Selvom mange af de fysiske shows kun kan huse et begrænset antal personer og kræver en invitation, kan du selvfølgelig stadig følge med virtuelt fra forreste række, når alle modeugens shows bliver livestreamet – lige fra tirsdag, hvor brandet (di)vision skyder modeugen i gang, til torsdag, hvor Henrik Vibskov vil præsentere modeugens sidste kollektion. Fredag er der ingen shows på kalenderen, men der er selvfølgelig stadig masser af virtuelle talks, du kan deltage i.

CPHFW har under sommerens modeuge teamet op med YouTube, og derfor kan du både streame de forskellige shows og se ekstramateriale med en række forskellige designere lige her.

Læs mere og se showkalenderen på Copenhagenfashionweek.com.

Emilie-portræt-helmstedtwebsite © Copenhagen Fashion Week / Helmstedt
2 / 3

Digitale Q&A's med designerne

Efter de forskellige shows stiller de respektive designere op til en livestreamet Q&A med repræsentanter fra det internationale Fashion Week-fællesskab, som tæller personer fra blandt andet Vogue og Harper's Bazaar. Her vil designerne blandt andet fortælle om tankerne bagom SS22-kollektionerne.

Se, hvornår du kan opleve din favoritdesigner, her.

Ciff FW20-21CopenhagenCopyright: Gio StaianoPhoto by Gio Staiano © CIFF
3 / 3

Livestreaming af talks og events hos CIFF

Messen Copenhagen International Fashion Fair afholder en af deres to årlige messer under modeugen fra 11. august til og med 13. august. I løbet af dagene vil der blive afholdt talks og events med inspirerende navne fra modebranchen, som du selvfølgelig virtuelt kan deltage i, når de bliver livestreamet på CIFF's hjemmeside.

Fokus for sommerens messe er, hvordan vi gennem optimisme og troen på en bedre fremtid kan tage ansvar og dermed sørge for, at fremtiden vil blive lysere. Derfor omfatter sommerens eventkalender også emner og tematikker som cirkulær økonomi i modebranchen, hvordan man kan skabe en succesfuld og bæredygtig startup, den digitale fremtid for modebranchen og meget, meget andet.

Du kan se den fulde eventkalender og høre de spændende talks på Ciff.dk.