© James Cochrane

Disse tendenser så vi til modeugen – og tror på til næste sæson

Vi guider dig gennem seks af de største tendenser fra Copenhagen Fashion Week, som vi kommer til at se meget mere til, når SS23-kollektionerne kommer i butikkerne.

Copenhagen Fashion Week sluttede i sidste uge, og der var naturligvis masser af tendenser at spotte - både på catwalken og i gadebilledet. Vi har samlet seks af de største, som vi helt sikkert kommer til at se meget mere til, når SS23-kollektionerne lander i butikkerne til næste år.

Nettet fanger

Hos blandt andre Wood Wood, Aeron, Stine Goya og Samsøe & Samsøe så vi statement-pieces i form af ultra gennemsigtige kjoler og toppe i et smukt net. De meget lette og utroligt smukke pieces er klart en af de tendenser vi glæder os til at se som smukt blikfang – både i gadebilledet og på os selv.

Bomber jakker

Vi elsker seje jakker, og da det danske vejr som bekendt holder sig en smule til den kolde side bliver jakken helt naturligt en vigtig del af outfittet. På catwalken var der specielt én jakke der trendede mere end andre - nemlig bomber jakken.

Bralettes

Bralette toppen ‘is bringing sexy back’. Stylet med et oversized suit eller en løs skjorte og et par casual jeans kan du skabe et ultracool look, der også fungerer til hverdag.

Frynsegoder

At et bælte med lange frynser er sæsonens hotteste accesory er både Holzweiler, Saks Potts, Wood Wood og Aeron enige om. Vi er klar til at hoppe med på ideen.

Miniskirts i læder

Mini-skirtet har efterhånden været i modebilledet et godt stykke tid, og når vi kigger på de danske SS23-kollektioner ser det ikke ud til, at det er på vej væk. Til foråret skal mini-skirtet gerne være i læder, der skaber et mere råt og mindre sødt udtryk.

Buttercream

Den cremede smørgule farve bliver uden tvivl et nøgle element i forårsgarderoben. Især Skall Studio og OpéraSPORT leverede en række items i denne fine farve, der allerede nu kan findes i din lokale vintage-shop.